ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Η βρετανική εφημερίδα Guardian αποθεώνει τον Γιώργο Κούτσια!

Η βρετανική εφημερίδα Guardian αποθεώνει τον Γιώργο Κούτσια!

Ο Γιώργος Κούτσιας είναι ένα από τα «next big thing» του ελληνικού ποδοσφαίρου και το «Guardian»… τον αποθεώνει.

Ο Κούτσιας έχει γεννηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2004 και έχει όλο το μέλλον μπροστά του και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα είναι ανάμεσα στους 60 κορυφαίους παίκτες κάτω των 18 ετών στον κόσμο.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο «Guardian» για τον Γιώργο Κούτσια:

Σαν παιδί οκτώ ετών, ο Κούτσιας ταξίδευε για μια ώρα κάθε μέρα μετά το σχολείο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μάθει περισσότερα για το ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΑΟΚ.

«Το αυτοκίνητο ήταν το σπίτι μου. Εκεί κοιμόμουν, άλλαζα και διάβαζα», έχει πει σε δήλωσή του. Τέσσερα χρόνια μετά μετακινήθηκε στην πόλη, έχοντας επιλέξει να ακολουθήσει το όνειρό του.

Πριν η πανδημία σταματήσει το ποδόσφαιρο των νέων στην Ελλάδα, έπαιξε σε 10 τουρνουά Κ15, Κ17, Κ19 και κέρδισε το βραβείο του MVP και του πρώτου σκόρερ στα οκτώ εξ αυτών.

Το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 16 ετών, θεωρήθηκε ότι ήταν αρκετά δυνατός για να κάνει επαγγελματικό ντεμπούτο στη Super League Interwetten και λίγους μήνες μετά στο Europa League.

Ένας δυνατός αλλά γρήγορος επιθετικός, με θαυμάσια προσδοκία και ‘μάτι στο γκολ», είναι το νέο κόσμημα του ΠΑΟΚ, μετά τον Χρήστο Τζόλη.

Πηγή

2 Comments

  • kai META TON KOSTANTELIA !!

  • Κ μετά τον βρακα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *