ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΕΧΑΣΕ Η ΑΓΚΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 6-0

Βαριά ήττα γνώρισε η Νίκη Αγκαθιάς από την Ακαδημία Πλαταμώνα στους Νέους Πόρους με 6-0. Η  γηπεδούχος ομάδα φέτος έχει βλέψεις ανόδου σε αντίθεση με την Αγκαθιά που φέτος έχει ρίξει το μπάτζετ και προσπαθεί να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα: 

  Δεν ξεπερνούσαν τους 100 οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Νέων Πόρων να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Ακαδημίας Πλαταμώνα και της Νίκης Αγκαθιάς. Ο αγώνας δεν χωράει κριτικής αφού το 6-0 τα λέει όλα. 
  Το σκορ άνοιξε στο 2′ ο Καραγκούνης με σουτ. Με τον ίδιο τρόπο ο Καλαμπάκας 7 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0. Το τρίτο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Μακράκης στο 33′ και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος με κεφαλιά έγραψε το 4-0. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ταρασιάδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα σημειώσει το 5-0. Το σκορ θα κλείσει στο 57′ ο Μακράκης πετυχαίνοντας χατ τρικ.  
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: Τσαρούχας, Καραγκούνης, Αποστολιός, Παπαγιαννόπουλος, Κουμορτζής, Οικονόμου (46′ Κυπαρισσόπουλος), Μακράκης, Κυρτέγος (61′ Χρυσόπουλος), Ταρασιάδης, Καλαμπάκας (56′ Τζόβας), Στούμπος
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Κύρου, Μπόσιος (42′ Μπούκλας), Μηλιώτης (46′ Νικολαΐδης), Ηλιάδης, Τόζογλου, Ταραπόσος, Κουκλής, Χατζόπουλος Ξ., Ζερδαλής, Κίτσας, Αραμπατζής (42′ Κωνσταντάκος Φ.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *