ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

 Όπως σας είχαμε γράψει το πρωί (διαβάστε ΕΔΩ), ο υπουργός οικονομικών Β. Βενιζέλος κύρηξε την απεργία των εφοριακών παράνομη και οι υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Παρασκευή. Στόχος όπως σας είχαμε γράψει είναι η συγκομιδή των εσόδων πριν την λήξη του 2011. Αναλυτικά: 

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Παρασκευή οι Δ.Ο.Υ σε όλη τη χώρα αφού κρίθηκε η απεργία των εφοριακών παράνομη και καταχρηστική. Κατόπιν τούτου η Παρασκευή – και όχι η Δευτέρα 2 Ιανουαρίου – είναι η τελευταία ημέρα για την τακτοποίηση των φορολογικών εκκρεμοτήτων των πολιτών. Εξαίρεση αποτελούν τα τέλη κυκλοφορίας αφού το υπουργειο Οικονομικών έδωσε επίσημα παράταση δυο εβδομάδων για την εξόφλησή τους. 
Ειδικότερα, παράταση δύο εβδομάδων αποφάσισε να δώσει το υπουργείο Οικονομικών σε όσους δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα τέλη κυκλοφορίας ή επιθυμούν να καταθέσουν πινακίδες προκειμένου να τεθούν τα οχήματα σε ακινησία.
Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας του έτους 2012 που λήγει 31-12-2011 καθώς και για την θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται μέχρι και τις 13-1-2012.
Για το χρονικό διάστημα από τις 2-1-2012 έως και τις 13-1-2012, τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *