ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-0 (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-0 (ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ρεπορτάζ: Τάσος Ντομουχτσής
Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 επικράτησε ο Πάοκ Αλεξάνδρειας της Καστοριάς στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και σίγουρα οι περίπου 150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες δεν έμειναν ευχαριστημένοι από το θέαμα που είδαν. 
Το πρώτο εικοσάλεπτο ανήκει εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους που με στρωτό ποδόσφαιρο και κάθετες μπαλιές προσπαθούσαν να αναπτυχθούν και να κάνουν παιχνίδι στα αντίπαλα καρέ. Αφού λοιπόν έχασαν πέναλτι στο 8΄κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στο 21’. Από κει και πέρα οι ποδοσφαιριστές του Πασχάλη Μπρατάνη έριξαν τον ρυθμό τους επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να ισορροπήσουν το παιχνίδι το οποίο έληξε στο πρώτο μέρος με το ρευστό 1-0. 
Στο 2ο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Πάοκ να παίζει νευρικά και με ανορθόδοξο τρόπο να προσπαθεί να φτάσει στα αντίπαλα καρέ. Τελικά τη νίκη του Πάοκ θα σφραγίσει ο Γ. Κίτσας στο 68’ και 13 λεπτά αργότερα θα αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας προβληματισμένους τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδος. 
Καλή η διαιτησία του κ. Κάτη και των βοηθών του Παπαϊωάννου – Τοΐτου από τον σύνδεσμο Φλώρινας. 
Ο ΑΓΩΝΑΣ 
Στο 8’ ο Γ. Κίτσας θα μπει από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, θα ανατραπεί από τον Ζυπίδη και ο διαιτητής της συνάντησης αμέσως θα υποδείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Π. Κίτσας. Ο Μουρζίδης με τα ακροδάχτυλα θα ακουμπήσει την μπάλα η οποία στην συνέχεια θα αποκρουστεί από την αριστερή δοκό. Τρία λεπτά αργότερα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων από δεξιά, ο Τσουλάκος κάνει λάθος επιλογή και αντί να «σπάσει» την μπάλα στην απέναντι πλευρά, πιάνει το αδύναμο σουτ και η μπάλα φεύγει έξω. Στο 21’ ο Γολσουζίδης θα βρει αριστερά τον Χαρισούδη, εκείνος με κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι θα στρώσει την μπάλα και πάλι στον Γολσουζίδη που με κοντινή προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 25’ ο Τσαμτσάκης από αριστερά θα πιάσει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και η μπάλα λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα θα απομακρυνθεί από τον Π. Κίτσα που με το κεφάλι θα την διώξει σε κόρνερ. Στο 60’ ο Γολσουζίδης θα βγάλει κάθετη μπαλιά με στόχο τον Γ. Κίτσα, ο τελευταίος θα βιαστεί να κάνει το σουτ και θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 68’ ο Γολσουζίδης από αριστερά θα κλέψει την μπάλα, θα μπει στην αντίπαλη περιοχή, θα κάνει το συρτό σουτ, ο Μουρζίδης θα διώξει και ο Γ. Κίτσας παίρνοντας το «ριμπάουντ» με κοντινό πλασέ θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα (2-0). Στο 73’ ο Τσαμτσάκης από αριστερή πλάγια θέση με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα λίγο έξω. Στο 81’ οι δύο ομάδες θα μείνουν με 10 ποδοσφαιριστές όταν θα αποβληθούν με 2η κίτρινη κάρτα ο Δ. Λίτσκας και Γ. Κίτσας ύστερα από αψιμαχία που θα έχουν στο κέντρο του γηπέδου. Δύο λεπτά αργότερα ο Λ. Κίτσας από δεξιά θα βγάλει δύσκολη σέντρα στο 2ο δοκάρι όπου ο Χρ. Τζέπης με δυνατό σουτ θα αναγκάσει τον Μουρζίδη να αποκρούει με υπερένταση. 
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Θεοδώρου, Ελ. Κίτσας (86’ Σπ. Κίτσας), Ελ. Κίτσας, Ν. Τζέπης, Ζαχαριουδάκης, Π .Κίτσας, Πατατούκας, Χρ. Κίτσας (61’ Χρ. Τζέπης), Γολσουζίδης, Χαρισούδης (90’ Δ. Κίτσας), Γ. Κίτσας. 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μουρζίδης, Τούλιος, Ζυπίδης (77’ Χονδρομάτης), Μήνος, Αναγνωστόπουλος, Γκέκας, Δ. Λίτσκας, Τσετιροκλής, Τσαμτσάκης, Τσουλάκος, Κ. Λίτσκας. 
Οι δηλώσεις του προπονητή του Πάοκ Αλεξάνδρειας Πασχάλη Μπρατάνη ζωντανά στο Ράδιο Αλεξάνδρεια και στον συνεργάτη μας Τάσο Ντομουχτσή

Η ενδεκάδα του Πάοκ Αλεξάνδρειας

Η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο

Ο προπονητής της Νάουσας Β. Αργυρίου (δεξιά) παρακολούθησε την
αναμέτρηση του Πάοκ με την Καστοριά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *