ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΓΥΝΑΙΚΑ: 8 ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΨΕΙΣ…

ΓΥΝΑΙΚΑ: 8 ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΨΕΙΣ…

Κάθε άντρας βρίσκει ελκυστικό ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Βέβαια, αν χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω οκτώ τρικ, θα τον κάνεις να ξεχάσεις τους τύπους και να μπλεχτεί στα δίχτυα σου. Χρησιμοποίησε όσα περισσότερα μπορείς και μάγεψε τον. Δεν αποτελούν κάποιο νέο επίτευγμα ή ανακάλυψη, αλλά οι περισσότερες ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα βασικά για να κερδίσουμε έναν άντρα: 
1. Στην τρίχα: φυσικά στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ, η πρώτη αίσθηση που λαμβάνει ενεργό ρόλο (ειδικά για τα αρσενικά όλου του πλανήτη) είναι η όραση. Αυτό σημαίνει ότι το αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι αλλά και όλοι οι άντρες έλκονται περισσότερο (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) από μια γυναίκα που φαίνεται θηλυκή. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να παραμελείς τα γνήσια γυναικεία χαρακτηριστικά σου και να φροντίζεις να τα αναδείξεις προς όφελός σου.

Μερικά από τα σημεία που πρέπει να είναι «στην τρίχα»:
-τα ψηλά τακούνια κάνουν τα πόδια να μοιάζουν μακρύτερα.
-τα ξυρισμένα πόδια και οι μασχάλες δεν τίθενται υπό συζήτηση καν.
-διατήρησε ένα ιδανικό βάρος χωρίς να είσαι πολύ αδύνατη.
-άφησε τα μαλλιά σου μακρυά.
-βάψου φυσικά τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου που πιστεύεις ότι είναι όμορφα (χείλια, μάτια, ζυγωματικά).
-άφησε τα νύχια σου μακρυά και υγιή χωρίς πετσάκια.
-φόρεσε ρούχα που να τονίζουν την όμορφη γραμμή του κορμιού σου.

2. Γέλα μου: μέχρι και σήμερα οι άντρες λειτουργούν με το εσωτερικό ένστικτο του κυνηγού. Φυσικά, για να επιτεθούν στο θήραμά τους, χρειάζονται το απαραίτητο ερέθισμα. Το χαμόγελο μιας γυναίκας είναι ίσως ένα από το πιο ισχυρά όπλα που διαθέτει για να σαγηνεύει ένα αρσενικό. Ένα σέξυ χαμόγελο είναι αρκετό για να αποδεσμευτούν όλες εκείνες οι ορμόνες της αγάπης και να τον κάνουν να σε κυνηγήσει. Έρευνες που έχουν γίνει, έδειξαν ότι ένας άντρας μπορεί να φέρει στο μυαλό του την μορφή μιας γυναίκας ξεκινώντας από την εντύπωση που του άφησε το χαμόγελό της.

3. Μίλα μου, ναι, μίλα μου: οι περισσότεροι άντρες διεγείρονται από μια αισθησιακή χροιά φωνής στον ιδανικό τόνο. Άλλωστε, η ωραία φωνή, παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία και στην πρώτη επαφή δύο ανθρώπων αλλά και στη μετέπειτα σχέση τους. Γι’ αυτό και δεν χρειάζεται να σκούζεις όταν γνωρίσεις ένα αγόρι που θα σε ενδιαφέρει. Γλύκανε τη φωνή σου και μίλα του αισθησιακά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς χαμηλόφωνα σε βαθμό που δεν ακούγεσαι, γιατί έτσι η επικοινωνία δυσχεραίνεται και εκείνος είναι πολύ πιθανό να ξενερώσει.

4. Από χιούμορ πώς πάμε; Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, ένας άντρας που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε μια όμορφη γυναίκα χωρίς χιούμορ και σε μια γυναίκα μέτριας εμφάνισης με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, θα επιλέξει τη δεύτερη. Φαίνεται πως το χιούμορ αποτελεί ένα από τα εργαλεία που βοηθούν στην επίτευξη μιας καλύτερης επικοινωνίας, ειδικά στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας αλλά και αργότερα μέσα στη σχέση. Άλλωστε, τα περισσότερα αγόρια θέλουν να έχουν στο πλευρό τους μιας γυναίκα που να ξέρει να γελάει με τα αστεία που κάνουν.

5. Ισχυρή προσωπικότητα: προσπάθησε να αναπτύξεις την προσωπικότητα και τις γνώσεις για να τον κερδίσεις. Μπορεί να πιστεύεις ότι τα αρσενικά υπακούν μόνο σε ένα γεμάτο μπούστο και στους σμιλεμένους γλουτούς μιας γυναικάς, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα τον κρατήσουν μαζί της. Χρειάζεται μια ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα με στοιχεία όπως η καλή επικοινωνία, η αποφασιστικότητα και η γενναιοδωρία που είναι ικανά να στηρίξουν έναν άντρα όταν το χρειάζεται.

6. Αυτοπεποίθηση στα ύψη: πολλές γυναίκες και με αφορμή τα προβλήματα και τις ατέλειες που νομίζουν ότι έχουν στην εξωτερική τους εμφάνιση, δεν έχουν μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τις ικανότητές τους. Μια τέτοια συμπεριφορά γεμάτη αρνητικότητα για τον ίδιο σου τον εαυτό, είναι καταστροφική ειδικά στο παιχνίδι του έρωτα. Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις σε εσένα, τόσο ευκολότερα θα κάνεις και τους γύρω σου να σε βλέπουν πιο όμορφη και λαμπερή.

7. Κάνε την πρώτη κίνηση: σίγουρα τα αρσενικά κατέχουν τον ρόλο του κυνηγού και συ το ρόλο του θηράματος. Όμως, υιοθετώντας μια τελείως παθητική στάση σε ένα πάρτυ ή σε μια έξοδο, δεν θα τραβήξει την προσοχή κανενός άντρα. Φυσικά, αν διαθέτεις μια πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα. Επειδή όμως, δεν έχουν γεννηθεί όλες οι γυναίκες με διαστάσεις μοντέλου και ομορφιά εξωτική, καλό είναι να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, δίνοντας ένα σημάδι ενδιαφέροντος στον άντρα ? κυνηγό. Απλές κινήσεις όπως ένα έντονο βλέμμα, ένα χαμόγελο, ένα τυχαίο τίναγμα των μαλλιών σου στον αέρα, θα του δώσει το ερέθισμα που χρειάζεται για να σε πλησιάσει.

8. Σαν εσένα καμιά: δείξ’του πόσο διαφορετική είσαι από τις άλλες γυναίκες που έχει γνωρίσει. Δώσε έμφαση στα αυθεντικά χαρακτηριστικά που σε ξεχωρίζουν: εμφάνιση, προσωπικότητα, ευφυΐα και τρόποι συμπεριφοράς. Βέβαια θα πρέπει να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα του να παριστάνεις ότι είσαι κάποια άλλη από αυτό που πραγματικά είσαι. Δεν χρειάζονται περιττές φλυαρίες αλλά το να τον κάνεις να σε σκέφτεται διαρκώς, ακόμα και χωρίς να το επιδιώκει. Το άρωμά σου, ο τρόπος που ντύνεσαι, μια ξεχωριστή ατάκα είναι αρκετά για να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του.
womenonly

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *