ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ 5-3

Εντυπωσιακό ήταν το ντέρμπι της Ημαθίας, με την Αλεξάνδρεια να παίρνει μεγάλη νίκη με 5-3 επί της Νάουσας.

Το παιχνίδι παρά τη χαμηλή θερμοκρασία ήταν εκπληκτικό με φοβερή εναλλαγή στο σκορ και μια Αλεξάνδρεια βγαλμένη από τα παλιά, καθώς σημείωσε πέντε γκολ στη Νάουσα, που είχε μια από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία.
Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 6’, με τον…
Παυλίδη να κάνει το 0-1 για τη Νάουσα. Ο Τσαλώνης όμως απάντησε στο 13’, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 32’ ο Πασιαλής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «γαλάζιους», όμως στο 39’ ο Σούρλας μετά από πάσα του Θαμνίδη, ισοφάρισε ξανά σε 2-2. Στο 59’ ο Πετρίδης έδωσε για τρίτη φορά το προβάδισμα στη Νάουσα, 2-3, όμως ο Σούρλας και πάλι έφερε στο 70’ το παιχνίδι στα ίσα (3-3).
Κάπου εκεί η ομάδα των «γαλάζιων» κατέρρευσε και η Αλεξάνδρεια κατάφερε να σημειώσει ακόμη δύο γκολ και να πάρει μια επιβλητική νίκη. Στο 72’ ο Τσαλώνης έκανε το 4-3, ενώ στο 75’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Θαμνίδη να το εκτελεί εύστοχα, για το τελικό 5-3.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Μερακλής, Αντάμης, Πατρίκας, Παπαδόπουλος, Ζωγράφος, Αβραμόπουλος, Σούρλας, Πιπιλιάρης (65’ Αβραμίδης), Τσαλώνης (89’ Ιτούδης), Θαμνίδης (85’ Πήχας)
ΝΑΟΥΣΑ: Παπαδόπουλος, Μάνδαλης (46’ Καραλιόπουλος), Αργυρίου Γρ., Πέικος (82’ Τενεδιός), Πίτος, Αργυρίου Π. (50’ Ευθυμιάδης), Παυλίδης, Τούφας, Πασιαλής, Πετρίδης, Περηφανόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *