ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Διευθυντής Δημ. Σχολείου Νησίου: Σε πολύ καλή κατάσταση το σχολείο μας με τη συνεργασία Κυτούδη – Βουλγαράκη

Διευθυντής Δημ. Σχολείου Νησίου: Σε πολύ καλή κατάσταση το σχολείο μας με τη συνεργασία Κυτούδη – Βουλγαράκη

Με λύπη μου πληροφορήθηκα την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, ότι δημοσίευμά σας στις 20 Απριλίου 2018 αναφέρεται στην κακή κατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Νησίου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας αναφέρω ότι το Νηπιαγωγείο Νησίου στεγάζεται σε δικό του αυτόνομο χώρο, αρκετά μακριά από το Δημοτικό Σχολείο. Οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στον ιστοχώρο σας, προφανώς αφορούν μόνο το Νηπιαγωγείο και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το Σχολείο μας.

Το κτίριο και ο ευρύτερος χώρος του Δημοτικού Σχολείου βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (http://dim-nisiou.ima.sch.gr/?page_id=2), παρόλο που χρονολογείται από το 1938, και αυτό οφείλεται στην άριστη συνεργασία μας την τελευταία τετραετία, με τη Σχολική Επιτροπή Π.Ε. του Δήμου Αλεξάνδρειας (αρχικά με τον κ. Μόσχο Κυτούδη που έδωσε λύσεις σε χρόνια προβλήματα και στη συνέχεια με τον κ. Χαράλαμπο Βουλγαράκη που βαδίζει στα χνάρια του προκατόχου του), τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και με τον Πρόεδρο της Δ. Κ. Νησίου κ. Νίκο Θεμελή.

Σας παρακαλώ να προβείτε στη δημοσίευση της επιστολής!

Σας ευχαριστώ θερμά!

Ο  Δ/ντής Δημ. Σχολ. Νησίου

Μάνος  Βαρακλής

3 Comments

  • Κύριε διευθυντά , ότι έγινε στο Σχολείο έγινε από τον Κύριο Κυτούδη σε συνεργασία με τον Κύριο Τόκα. Ο Κύριος Βουλγαράκης δεν γνωρίζει που πέφτει το Σχολείο.

  • Στο νηπιαγωγείο πήγε κανεις σημερα; Έτσι για να δουν αν μια στο εκατομμύριο,όλα είναι αλήθεια;

  • Το πρωινο ρεπορταζ απο το νηπιαγωγειο δεν θα βγει;;για να αποκαταστησετε το κυρος των δημοτικων συμβουλων ηρθατε σημερα;;Μπραβο.ετσι να μεινει το νηπιαγωγειο μεχρι να πεσει τελειως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *