ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μιχάλης Καλαϊτζίδης: Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Ημαθίας στον Τομέα Μεταποίησης με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπίκα

Μιχάλης Καλαϊτζίδης: Υποψήφιος στο Επιμελητήριο Ημαθίας στον Τομέα Μεταποίησης με τον συνδυασμό του Γιώργου Μπίκα

ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ένας πολύ γνωστός και δημιουργικός επιχειρηματίας, από την περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη τοπική κοινωνία, είναι υποψήφιος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στον Τομέα Μεταποίησης, με τον πολυσυλλεκτικό συνδυασμό «Επιχειρηματική Ανανέωση» του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Μπίκα. Είναι ο Μιχάλης Καλαϊτζίδης, που έχει ως επιχειρηματική έδρα τα Καβάσιλα και δραστηριοποιείται πολλά χρόνια με το εμπόριο οικοδομικών υλικών, υδραυλικών, σιδηρικών-χρωμάτων, εργαλείων και πολλών ακόμη ειδών, καθώς επίσης και με τη μεταποίηση – κατασκευή αγροτικών δικτύων άρδευσης.

Μια δυναμική, δημιουργική, πολύπλευρη και καινοτόμος επιχείρηση εμπορίας, εισαγωγής και αντιπροσωπειών, που ιδρύθηκε το 1950 και επί 67 χρόνια αναπτύσσεται συνεχώς, διαθέτοντας κατάστημα λιανικής, με πάνω από 10.000 κωδικούς προϊόντων. Μέσω αυτής της αναπτυξιακής δραστηριότητας και κυρίως μέσω της ανθρωπιάς και του ήθους του, ο Μιχάλης Καλαϊτζίδης κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, να καταξιωθεί ως επιχειρηματίας και να δημιουργήσει ένα από τα πιο ισχυρά και αξιόπιστα ονόματα της αγοράς.

Ενόψει των εκλογών του Επιμελητηρίου, η Ημαθία και ειδικά η περιοχή της Αλεξάνδρειας, διαθέτουν αξιόλογους επιχειρηματίες που μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τους τομείς τους. Ανάμεσά τους είναι και ο Μιχάλης Καλαϊτζίδης. Άνθρωπος συνετός και νηφάλιος, έντιμος επιχειρηματίας και κυρίως γνώστης των θεμάτων της αγοράς, είναι από τους ανθρώπους που με την εκλογή τους στη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου Ημαθίας, μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, ουσιαστικά και να συμβάλει θετικά σε θέματα που έχει ανάγκη η τοπική αγορά και η οικονομία. Άλλωστε σε τέτοιες θέσεις, η εργατικότητα και η εμπειρία των δοκιμασμένων, των πετυχημένων και κυρίως των έντιμων, είναι πάντα χρήσιμη και συχνά απαραίτητη.

Όπως μάλιστα τονίζουν και οι φίλοι που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, από την περιοχή της Αλεξάνδρειας και από όλη την Ημαθία, η επιλογή και η στήριξη του Μιχάλη Καλαϊτζίδη, στο Μεταποιητικό Τμήμα του συνδυασμού της «Επιχειρηματικής Ανανέωσης» του υποψηφίου προέδρου Γιώργου Μπίκα, θα δικαιώσει αυτούς που θα τον εμπιστευτούν και κυρίως θα φανεί χρήσιμη για την τοπική αγορά, που στο πρόσωπο του, θα έχει έναν συνεπή υποστηρικτή των θεμάτων που την απασχολούν.

Και στο πλαίσιο των εκλογών και όχι μόνο, το τηλέφωνό του (6974-431784) είναι πάντα ανοιχτό και η διάθεσή του για επικοινωνία με τον κόσμο, παραμένει συνεχής.

1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up