ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ TICKER ΣΤΟ FACEBOOK;

Πολλοί χρήστες του Facebook διαπίστωσαν αυτή την εβδομάδα ότι έχουν τη δυνατότητα να εξαφανίσουν τελείως το ticker με τη real time δραστηριότητα των φίλων τους. Όπως φαίνεται, η διοίκηση του Facebook κάνειένα βήμα πίσω υπό το βάρος των αντιδράσεων.
Το ticker βρίσκεται πάνω δεξιά σε κάθε λογαριασμό και απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τα σχόλια, τα likes και γενικά όλη τη δραστηριότητα των φίλων στο Facebook. Η ενότητα αυτή έκανε ντεμπούτο πριν από πέντε μήνες περίπου και….
γενικά δεν έτυχε θερμής υποδοχής, με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για περιττό “θόρυβο”. Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι ανακάλυψαν ότι μπορούν να αποκρύψουν τελείως αυτή την ενότητα (μέχρι σήμερα υπήρχε μόνο η δυνατότητα μείωσης του μεγέθους). Δε γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή αν πρόκειται για δοκιμή σε περιορισμένο δείγμα ή αν η δυνατότητα αυτή προστίθεται σταδιακά σε όλα τα accounts.
Βέβαια, ακόμα κι αν όλοι οι χρήστες επιλέξουν να αποκρύψουν το ticker, αυτό δε σημαίνει θα καταργηθεί ολοκληρωτικά. Το πιο πιθανό είναι να παρουσιάσει το Facebook ένα νέο, βελτιωμένο feature στη θέση του ticker, το οποίο θα είναι πιο εύκολα αποδεκτό από τους χρήστες της υπηρεσίας.
inews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *