ΤΟΠΙΚΑ posted by

Μετωπική σύγκρουση οχημάτων το μεσημέρι στην Αλεξάνδρεια (ρεπορτάζ)

Μετωπική σύγκρουση οχημάτων το μεσημέρι στην Αλεξάνδρεια (ρεπορτάζ)
troxaio07082013Τα τροχαία ατυχήματα είναι μία πληγή για την περιοχή μας και το τελευταίο χρονικό διάστημα συμβαίνουν συχνά. Σήμερα κατά τη διάρκεια του μεσημεριού ένα Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί από την Αλεξάνδρεια και το Βρυσάκι, κινούμενο στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας με κατεύθυνση τη συμπρωτεύουσα, στο ύψος του εργαστασίου της…

NESTLE, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μόνο ο οδηγός. 
Από τη σύγκρουση η μηχανή του δεύτερου Ι.Χ. εκτινάχθηκε στην απέναντι πλευρά (φώτο δεξιά) καταλήγοντας στα παράπλευρα χόρτα τα οποία πήραν φωτιά. 
Στον τόπο έφτασαν άμεσα οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας οι οποίοι κόβοντας την πόρτα του πρώτου Ι.Χ. απεγκλώβισαν τον οδηγό και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά που άναψε παραπλεύρως. 
Δυστυχώς λόγω έλλειψης ασθενοφόρου στην Αλεξάνδρεια, χρειάστηκαν πάνω από 40 λεπτά για να έρθουν τα ασθενοφόρα από την Βέροια και τη Θεσσαλονίκη. 
Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας όπου διαπιστώθηκε πως είχαν τραυματιστεί ελαφρά και είναι καλά στην υγεία τους όπως ενημερωθήκαμε από το Νοσοκομείο. 
Τα αίτια του ατυχήματος ερευνούν οι άντρες του Α.Τ. Αλεξάνδρειας. 

 

Σε λίγο ρεπορτάζ από το ατύχημα στη Μελίκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *