ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Πελάτης δάγκωσε καταστηματάρχη στη Νάουσα επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Πελάτης δάγκωσε καταστηματάρχη στη Νάουσα επειδή του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τα πράγματα έχουν αγριέψει στην Ελλάδα, με τα νεύρα των πολιτών να είναι τεντωμένα εξαιτίας της πανδημίας, αλλά λόγω των μέτρων κατά της Covid-19, όπως φαίνεται και από το απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νάουσα.

Συγκεκριμένα, ένας 76χρονος πελάτης δάγκωσε στο πρόσωπο και τραυμάτισε τον μαγαζάτορα μιας καφετέριας όταν του ζητήθηκε να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού, όπως προβλέπεται από τα τελευταία μέτρα κατά της νόσου, τα οποία έλαβε η κυβέρνηση.

Όπως δηλώνει το θύμα της επίθεσης στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δείχνοντας τις γάζες στο πρόσωπό του, όταν είπε στον θύτη ότι δεν μπορεί να καθίσει χωρίς πιστοποιητικό, τότε εκείνος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει και στο τέλος αποχώρησε.

Ύστερα ο 76χρονος επέστρεψε στο κατάστημα, αυτήν τη φορά έχοντας μαζί του ένα εξιτήριο νόσησης. «Αυτό ούτε barcode έχει ούτε ταυτότητα», εξηγεί ο ιδιοκτήτη.

Όταν του είπαν ξανά ότι δεν μπορεί να καθίσει χωρίς πιστοποιητικό, τότε έγινε έξαλλος και αυτήν τη φορά επιτέθηκε στον μαγαζάτορα δαγκώνοντάς τον στο πρόσωπο.

Ο άτυχος άνδρας μετέβη αιμόφυρτος σε κέντρο υγείας, όπου του έγιναν ράμματα.

Δείτε τι δηλώνει ο καταστηματάρχης κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *