ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Εκλεκτός του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ημαθία ο Νίκος Μπρουσκέλης

Εκλεκτός του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ημαθία ο Νίκος Μπρουσκέλης

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ σχετικά με τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές παρουσιάζει το protothema.gr.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ανεβαίνει το ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εκλογικές λίστες του ΚΙΝΑΛ μετά τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν σταθεροποίηση σε αυξημένα ποσοστά.

Η επιχείρηση αναδιοργάνωσης στις Τοπικές Οργανώσεις του κόμματος με το πρώτο βήμα να γίνεται ήδη και αφορά τη στελέχωση των πυρήνων για την αυτοοργάνωση του ΠΑΣΟΚ σε κάθε δήμο της χώρας.

Το δεύτερο και καθοριστικό παραπέμπει στην αναζήτηση υποψήφιων βουλευτών και στη συγκρότηση ισχυρών ψηφοδελτίων σε κάθε εκλογική περιφέρεια με «πυξίδα» την οδηγία της ηγεσίας για «ενότητα, ανανέωση και έμπρακτη στήριξη της απόφασης για την αυτόνομη πορεία του κόμματος».

Μάλιστα στο δημοσίευμα παρουσιάζονται και ονόματα των πιθανών υποψήφιων βουλευτών.

Ο ουρολόγος Νίκος Μπρουσκέλης από την πόλη μας θεωρείται πως θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία. Ο ίδιος βέβαια δεν έχει προχωρήσει σε κάτι επίσημο σχετικά με αυτό αλλά οι καλές σχέσεις που διατηρεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη τον οποίον στήριξε στις εσωκομματικές εκλογές, δείχνουν πως ο κ. Μπρουσκέλης θα είναι η πρώτη επιλογή του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία.

2 Comments

  • Τελικά τι κόμμα πως λέγεται ΠΑΣΟΚ κιναλ ελιά έχουμε μπερδεψει τα μπούτια μας

  • Τα χρέη θα τα πληρώσουν????Αυτοί θα μας σώσουν, δεν ξεχνάμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *