ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Η Δώρα Κουρκουτά οργανώνει την προεκλογική εκστρατεία – ετοιμάζονται οι πρώτες ανακοινώσεις

Η Δώρα Κουρκουτά οργανώνει την προεκλογική εκστρατεία – ετοιμάζονται οι πρώτες ανακοινώσεις

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επέλεξε να παραμείνει η Δώρα Κουρκουτά από την ημέρα που ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον δήμο Αλεξάνδρειας (κλικ ΕΔΩ). 

H υποψήφια δήμαρχος Αλεξάνδρειας συνεχίζει να πορεύεται στους ίδιους ρυθμούς παρότι την περίοδο αυτή, βρίσκονται σε συνεχή ανάπτυξη οι διεργασίες σχετικά με την οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας της και της στελέχωσης του συνδυασμού της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δώρα Κουρκουτά συνεχίζει να επικοινωνεί με πολίτες τόσο στην πόλη της Αλεξάνδρειας (απ΄ όπου και κατάγεται) όσο και σε κάθε περιοχή του δήμου, συναντά ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα για την απόφασή της και γίνεται αποδέκτης ένθερμων εκδηλώσεων υποστήριξης.

Στο πλαίσιο αυτό προχωρά και η στελέχωση του συνδυασμού της και τη συμβολική ονομασία του, ενώ η ίδια σε συνεργασία με μια στενή ομάδα συνεργατών της (που όπως μαθαίνουμε διευρύνεται συνεχώς) ξεκίνησε να καταγράφει τον προγραμματικό λόγο της, τις προτάσεις και τις ιδέες της για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Αλεξάνδρειας και άλλα θέματα σχετικά με την υποψηφιότητά της, που όπως όλα δείχνουν σύντομα θα ξεκινήσουν να γίνονται γνωστά και πάντα με βάση την προεκλογική στρατηγική της.

Όπως μάλιστα τόνισε στο Alexandreia- Gidas στενός συνεργάτης της, «η Δώρα Κουρκουτά επέλεξε να παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διότι προτιμά να μιλά με έργα και όχι να απασχολεί την κοινή γνώμη με την προεκλογική προετοιμασία της, αναγνωρίζοντας ότι αυτή την εποχή ο κόσμος έχει σοβαρότερα προβλήματα να τον απασχολούν».

«Όλα θα έλθουν με την ώρα τους και υπάρχει συγκεκριμένος προεκλογικός προγραμματισμός εκ μέρους της Δώρας για όλα και για τις ανακοινώσεις που θα κάνει» τόνισε ο ίδιος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι μετά το τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε σημαντικές ανακοινώσεις.

1 Comment

  • Αγαπητή μου συμμαθήτρια εύχομαι τα καλύτερα; για σένα,θα χαρώ να σε δω δήμαρχο!!!σε χαιρετω από πειραια!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *