ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΤΕΡΟ

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Συγγραφέας: Σάντρα Ντίκμαν

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Μικρός ο Αρκούδος, που ακόμα δεν έχει βρει το όνομα του, ζει βαθιά μέσα στο δάσος με την μεγάλη του αδερφή, την Αστραπή, το μεγάλο του αδερφό, τον Αστέρη και τη μαμά Φωτεινή. Ο Μικρός Αρκούδος έχει ένα μυστικό. Δε νιώθει καθόλου αρκούδος. Δε μοιάζει καθόλου με τα αδέρφια του. Μια νύχτα που ερχόταν καταιγίδα ο Μικρός ο Αρκούδος δεν είχε ύπνο. Ξάφνου πίσω από το λαμπερό βουνό, ακούει έναν ήχο πολύ διαφορετικό. Ένα φως ερχόταν ψηλά από τον ουρανό. Είναι το πουλί της Φωτιάς. Ο Αρκούδος έμεινε έκπληκτος να  κοιτάζει. Εκείνο αφήνει στη μικρή πατούσα του ένα φτερό. Ένα φτερό που έφεγγε σαν λαμπρή φλόγα. Τι λέτε θα καταφέρει το φτερό να τον βοηθήσει να ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι ή μήπως η απάντηση υπάρχει μέσα του από την αρχή;

Μία μοναδική ιστορία για την δύναμη που κρύβουμε μέσα μας αλλά και την σπίθα που κάνει την φωτιά να καίει ζωηρά. Η εκπληκτική εικονογράφηση, το ευκολονόητο λεξιλόγιο αλλά και το ιδιαίτερο θέμα το κάνουν το βιβλίο να αξίζει να διαβαστεί από τους μικρούς αναγνώστες. Μια ιστορία που θα συγκινήσει τόσο μικρούς όσο και μεγάλους, θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και θα πλημμυρίσει τους αναγνώστες με θαυμασμό για την αξία της πίστη στον εαυτό μας.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *