ΤΟΠΙΚΑ posted by

Βουλευτικές εκλογές με 93 τμήματα στην Αλεξάνδρεια – 289 σε όλη την Ημαθία

Βουλευτικές εκλογές με 93 τμήματα στην Αλεξάνδρεια – 289 σε όλη την Ημαθία

Οι βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάϊου 2023 θα πραγματοποιηθούν στην Ημαθία μέσα από τη λειτουργία 289 εκλογικών τμημάτων σε όλο το Νομό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το zoomerang.gr, θα λειτουργήσουν τα εξής εκλογικά τμήματα: 93 στην Αλεξάνδρεια, 126 στην Βέροια και 70 στην Νάουσα.

Πρόκειται για έναν αριθμό που δυσκολεύει σημαντικά την πρόθεση των κομμάτων και των υποψηφίων για να έχουν διαθέσιμα εκείνη την Κυριακή των εκλογών, 289 άτομα και άλλους τόσους αναπληρωματικούς ή ανθρώπους που θα τους «αλλάζουν» στη διάρκεια της ημέρας και χώρια έναν ικανό αριθμό στελεχών που θα πρέπει να διατεθούν ως επόπτες εκλογικών κέντρων που θα επισκέπτονται διάφορες περιοχές προκείμενου  να «ελέγχουν» την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.

Είναι μια εποχή στην οποία ο κόσμος αποφεύγει να ασχολείται με τα «πολιτικά», αρκετοί σχεδόν τα έχουν «σιχαθεί» και όλο αυτό το αρνητικό κλίμα αναμένεται να δυσκολέψει τόσο τα κόμματα όσο και τους υποψήφιους βουλευτές τους, που επίσης θέλουν να έχουν τους δικούς τους εκλογικούς αντιπροσώπους.

Τι να γίνει όμως;

Αυτά έχουν οι εκλογές και «είναι δύσκολη η καλογερική» όπως λένε και τον κάμπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *