ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστρια: “Σε άθλια κατάσταση η παιδική χαρά του Σχοινά”

Αναγνώστρια: “Σε άθλια κατάσταση η παιδική χαρά του Σχοινά”

Καλησπέρα σας στέλνω φωτογραφίες από την κατάντια της παιδικής χαράς του Σχοινά.

Τα χόρτα ακοπα, η παιδική χαρά σε άθλια κατάσταση, κάποια παιχνίδια έχουν πάνω από 40 χρόνια και κάποια σίγουρα 20 χρόνια, ετοιμόρροπα όλα όπως θα δείτε και σε φωτογραφίες.

Σας στέλνω το μνμ αν θέλετε να το δημοσιεύσετε, έχω πάει επανειλημμένα στο δημαρχείο, πριν 2 χρόνια μου είπαν ότι θα γίνει, είναι στο πρόγραμμα, το πότε άγνωστο, ούτε την έχουν ξηλώσει, έχουν βάλει μια πινακίδα εδώ και 10 χρόνια ότι είναι ακατάλληλη και αυτό ήταν, αν χτυπήσει κάποιο παιδί;

Έχουν την πινακίδα και είναι καλυμμένοι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Αναγνώστρια

8 Comments

  • Σαν ταινία είναι… Πραγματικά απορώ με το θράσος του νυν δημάρχου που ξανά βάζει υποψηφιότητα..

  • Survivor

  • Ναι κάνετε μια βόλτα σε όλο το δήμο να δείτε τι χάλια υπάρχουν !!!
    Ότι χειρότερο πέρασε από τον τόπο μας ,έχουν και θράσος και βγαίνουν και έξω στον κόσμο αντί να κρυφτούνε από την ντροπή .

  • ΑχαχαχΧαχαχαχαχαχαχαχ. Συγνώμη για το γέλιο αλλά πραγματικά η περιοχή σε όλη την Αλεξάνδρεια είναι σε άθλια κατάσταση. Τόσα χρόνια δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ.

  • Αχάριστοι είστε όλοι σας.σας κάνει Jurassic park σε όλα τα χωριά του δήμου και έχετε και παράπονα.4,5 ζωάκια να βάλει έτοιμα θα’ναι.περαστικα Ελλάδα.

  • Ελάτε και στο Νησελι να δείτε. Λύκοι κρύβονται στα χόρτα στις 3 παιδικές χαρές. Μόνο που δεν έχουν ούτε ένα παιχνίδι για να παίξουν τα παιδιά. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Νησελι ου μόνο στις εκλογές έρχονται από πόρτα σε πόρτα και μοιράζουν ψηφοδέλτια για να τους ψηφησουμε για να μην πάνε εκεί που είναι διορισμένοι.

  • Ρε μάγκες από τα χωριά τα τρακτέρ και τα εργαλεία γιατί τα έχετε? Αφού βλέπετε ότι από τον δήμο είναι άχρηστοι εσείς γιατί δεν κάνετε κάτι για το χωριό σας?

  • Ντροπή που δεν τα κόβουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *