ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη, η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, σε εστιάζει στα οικονομικά κυρίως θέματα που έχεις εδώ και καιρό άλυτα. Μπορεί να σε καταβάλλει το άγχος ή να θυμώσεις για τα χρήματα που διαχειρίζεσαι με τρίτους οι οποίοι μάλλον σε εκμεταλλεύονται. Η μειωμένη ενέργεια σε κάνει να γκρινιάζεις αφού δεν μπορείς να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Επωφελήσου την ημέρα για να συνδεθείς με τον εσώτερο εαυτό σου κάνοντας έρευνα στα εσώψυχα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι ιδανική για να ενωθείς ερωτικά με το ταίρι αρκεί να αφήσεις έξω την ζήλια και την επιβολή δύναμης. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, φαίνεται πως δεν έχεις ξεπεράσει μια σχέση από το παρελθόν και μένεις εκεί κολλημένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά! Βάλε τάξη στην ζωή σου και προσπάθησε να τακτοποιήσεις τα χρέη για να σου φύγει το άγχος. Μην βιαστείς να πεις το ‘ναι’ σε μια επαγγελματική πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα ασχοληθείς σήμερα Τρίτη που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού καταλαμβάνοντας θέση απέναντι σου. Έχεις την τάση να εξαρτάσαι από τους άλλους να σε επηρεάζει η γνώμη τους και να ζητάς τις συμβουλές τους. Δείχνεις την συμπόνοια σου στους ανθρώπους που σχετίζεσαι παρόλο που κάποιες φορές γίνονται επικριτικοί μαζί σου. Όπως και να ‘χει εσύ χτίζεις γέφυρες είσαι φιλικός προσιτός. Μην παίρνεις προσωπικά ότι σου λένε και γίνε πιο ανεξάρτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για μια εγκάρδια συζήτηση με τον σύντροφο σου που θα λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν μέσα από τον 4. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, σήμερα εκμεταλλεύσου την δημοτικότητα σου για να σε πλησιάσει το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τύχη σε περιμένει σε επαγγελματικές συνεργασίες με άτομα που προσπαθείς να προσεγγίσεις από καιρό. Για τα οικονομικά δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, δίνει την ενέργεια σου στις καθημερινές υποχρεώσεις και στις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο πρόγραμμα ώστε να καταφέρεις να τα κάνεις όλα σε μια μέρα αφού σε πιέζει ο χρόνος. Είναι μέρα που καταπιάνεσαι τόσο με τις δουλειές του σπιτιού όσο και τις εξωτερικές με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι γιατί δεν ξέρεις από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Σε τρώει το άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, με γκρίνια παράπονα και έντονη κριτική θα περάσει η σημερινή μέρα με τον σύντροφο. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, το απαιτητικό πρόγραμμα σου δεν χωράει χρόνο για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην δουλειά σήμερα και προσπαθείς να κάνεις όλες τις αγγαρείες που έχεις φορτωθεί. Στα οικονομικά υπάρχει άγχος για τα έξοδα που προκύπτουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Καρκίνε, η σημερινή Τρίτη, είναι πολύ ερωτική μέρα και εκτός από τις καινούργιες γνωριμίες που έρχονται στο δρόμο σου θα ασχοληθείς παράλληλα με τους φίλους. Σήμερα τονίζονται τα στοιχεία της γενναιοδωρίας του αυθορμητισμού της εκφραστικότητας και είσαι περισσότερο κοινωνικός από ποτέ. Δεν σου λείπει η όρεξη για φλερτ παιχνίδι με τα παιδιά σου και διασκέδαση. Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον και κάνεις σχέδια για να βελτιώσεις την ζωή σου τα οποία καταφέρνεις να υλοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κρίνεται ιδανική για ερωτοτροπίες με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν την σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις σήμερα νέες γνωριμίες μέσα σε χώρους αναψυχής, άθλησης, ή διασκέδασης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα επιχειρηματικά σχέδια θα καταπιαστείς σήμερα προσπαθώντας να αναδείξεις ένα ταλέντο σε επάγγελμα. Τα έξοδα γίνονται για διασκέδαση, παιδιά, ή σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην οικογένεια και το σπίτι. Παραμερίζεις τις δικές σου ανάγκες και ασχολείσαι με τις ανάγκες των οικείων προσώπων λύνοντας τα προβλήματα τους. Είναι όμως στιγμές που η κυκλοθυμία σε κατακλύζει, όπως και τα έντονα συναισθήματα και νιώθεις μπουκωμένος από τις έννοιες. Το αποτέλεσμα είναι να γκρινιάζεις με το παραμικρό να θίγεσαι από κουβέντες και αποζητάς την ηρεμία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα δεν προσφέρεται για έξοδο με το ταίρι και προτίμησε να ασχοληθείς με την ετοιμασία ενός δείπνου για να τον δελεάσεις να απολαύσει μαζί σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις σήμερα να κάνεις νέα γνωριμία εκτός αν έρθει να σου χτυπήσει το κουδούνι στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για να συνεργαστείς με ένα άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος θα πρέπει να έχετε λύσει πρώτα τις διαφορές σας. Στα οικονομικά έχεις πολλά έξοδα για το σπίτι με ανακαίνιση ή επισκευή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Παρθένε, για σήμερα Τρίτη η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, εστιάζει το ενδιαφέρον σου στις επαφές τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες που είναι πολυάριθμες σε βαθμό να μην τις προλαβαίνεις. Μπορεί να μιλάς ακατάπαυστα στο τηλέφωνο να απαντάς και να στέλνεις μηνύματα ταυτόχρονα και να συζητάς για θέματα της καθημερινότητας. Επειδή αυτό θα φέρει νευρικότητα στο τέλος της ημέρας θα είσαι εξαντλημένος. Ευνοείσαι για τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις σχέση, είναι κατάλληλη μέρα για να συζητήσεις με τον σύντροφο και να βρεις λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα δεν περνάς απαρατήρητος είσαι ελκυστικός και στρέφονται τα βλέμματα πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με νέες συνεργασίες καταπιάνεσαι που έχουν προοπτική εξέλιξης. Στα οικονομικά ευνοείσαι!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ζυγέ μου αγαπημένε, σήμερα είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού που στρέφει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά την διαχείριση του εισοδήματος και παράλληλα σκέφτεσαι πως θα κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη. Τα έσοδα έχουν σκαμπανεβάσματα και δεν είσαι σίγουρος για το αύριο. Συνεπώς σε διακατέχει ανασφάλεια και αστάθεια. Βάλε στην άκρη την απληστία και περιόρισε τις αγορές που δεν είναι απαραίτητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος σήμερα η στενοκεφαλιά που έχεις θα κοστίσει στην σχέση. Θεωρείς τον σύντροφο κτήμα σου και αν δεν αλλάξεις τακτική δεν θα σου βγει σε καλό. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν είναι από τις πλέον κατάλληλες για ερωτικές γνωριμίες αφού η συμπεριφορά σου είναι εντελώς συντηρητική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά είναι το κυρίαρχο θέμα της ημέρας που σε απασχολεί. Η ρευστότητα σε αγχώνει και προσπαθείς να σταθεροποιήσεις την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη βλέπουμε την Σελήνη να διελαύνει στο ζώδιο σου εστιάζοντας το ενδιαφέρον στα πολύ προσωπικά σου θέματα. Την σημερινή μέρα καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για ένα σημαντικό νέο βήμα που θέλεις να κάνεις στην ζωή σου. Παραμερίζεις τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος, συγγενείς, αδέρφια, που θεωρείς ότι μπορούν να σε επηρεάσουν αρνητικά και να φρενάρουν τα θέλω σου. Επιπλέον δίνεις σημασία στην βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης και ξεκινάς κούρες ομορφιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα το ταίρι θαυμάζει τόσο την εξωτερική σου ομορφιά όσο και την εσωτερική της ψυχής σου. Αν είσαι αδέσμευτος η παρουσία σου δεν περνά απαρατήρητη όπου σταθείς και όπου βρεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που έχεις στα σκαριά υλοποιείται. Με την δυναμική σου πρωτοβουλία και το σθένος καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις το κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σένα φίλε μου Τοξότη, η σημερινή μέρα είναι απαιτητική και δύσκολη. Είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού που σε επηρεάζει ψυχολογικά και αδυνατείς να καταπιαστείς με οποιαδήποτε δουλειά που θέλει κόπο. Η μειωμένη σου ενέργεια σε κάνει να επιθυμείς ξεκούραση και χαλάρωση αλλά δεν είναι εύκολο. Δε θέλεις να πας στην δουλειά γιατί το κλίμα δεν είναι ευχάριστο. Έχεις ψυλλιαστεί τα λόγια και τα κουτσομπολιά που γίνονται πίσω από την πλάτη σου κι έχουν χαλάσει την διάθεση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη μόνο για ένα ρομαντικό περίπατο ή ένα δείπνο που θα σε φέρει πιο κοντά στον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να σε απασχολήσει σήμερα ένα πρώην ταίρι που υπάρχει ακόμα μέσα στην ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να είσαι προσεκτικός στην δουλειά γιατί υπάρχουν κάποιοι κακόβουλοι συνάδελφοι που φλερτάρουν την θέση σου και μπορεί να σε διαβάλλουν στους εργοδότες. Όσο για τα οικονομικά ένα έξτρα μπόνους θα σε ανακουφίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Να είσαι προσεκτικός στην δουλειά γιατί υπάρχουν κάποιοι κακόβουλοι συνάδελφοι που φλερτάρουν την θέση σου και μπορεί να σε διαβάλλουν στους εργοδότες. Όσο για τα οικονομικά ένα έξτρα μπόνους θα σε ανακουφίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα προσφέρεται για εξόδους με τον σύντροφο που θα συμμετέχει και η παρέα των φίλων. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι ιδανική για κοινωνική ζωή, εξόδους, όπου θα συναντήσεις το πρόσωπο που σε πλησιάζει φιλικά για να σε κατακτήσει στην πορεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι νέες συνεργασίες ευνοούνται ενώ προωθείς τα μελλοντικά σχέδια για την δουλειά σου. Έχεις την συμπαράσταση φίλων. Τα οικονομικά δεν σε απασχολούν σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, για σήμερα που είναι Τρίτη βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού που επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά ζητήματα. Η μέρα είναι απαιτητική και καλείσαι να τα βγάλεις πέρα στην δουλειά να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη γιατί στον αντίποδα έχεις να σκεφτείς την οικογένεια που σε απασχολεί με τα δικά της προβλήματα. Μην αντιδράς κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση με τον σύντροφο σήμερα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και δεν είναι προτεραιότητα. Λίγα ψήγματα γκρίνιας είναι το αλατοπίπερο αφού υπάρχει αγάπη. Αν είσαι αδέσμευτος, την σημερινή μέρα είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσει ερωτικά ένα άτομο από τον εργασιακό χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι δοσμένος στην καριέρα προσπαθώντας να αναγνωριστείς και να αποκτήσεις ανώτερη θέση η οποία θα φέρει τον σεβασμό των υφισταμένων. Τα οικονομικά παρουσιάζουν ανοδική πορεία.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα που είναι Τρίτη και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, καταπιάνεσαι με τα φιλόδοξα σχέδια σου και είσαι ιδιαίτερα δραστήριος σε επαφές με φίλους. Εκτός από τις συναντήσεις μαζί τους σε περιμένουν και καινούργιες γνωριμίες που έρχονται για να αυξήσουν τον κοινωνικό σου κύκλο. Είσαι ασυγκράτητος, παρορμητικός και βιάζεσαι να εξελιχθείς. Η ένταξή σου σε μια ομάδα ομοϊδεατών ευνοείται και μπορείς να ηγηθείς ανάμεσα στο σύνολο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα η μέρα κρίνεται κατάλληλη για το σχεδιασμό ενός ταξιδιού που επιδιώκεις με τον σύντροφο. Αν δεν έχεις σχέση, μπορείς σήμερα να γνωρίσεις έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο ανάμεσα στον ευρύτερο φιλικό-κοινωνικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επίτευξη στόχων και εκπλήρωση των επιθυμιών σου είναι βέβαιη αφού δεν είσαι μόνος και έχεις συμμάχους που θα σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά τα έξοδα για τις εξόδους δεν σε χαλάνε.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *