ΤΟΠΙΚΑ posted by

Δύο δέντρα έπεσαν το πρωί στο παζάρι της Αλεξάνδρειας!

Δύο δέντρα έπεσαν το πρωί στο παζάρι της Αλεξάνδρειας!

Με ένα απρόοπτο θέαμα ήρθα αντιμέτωποι οι πολίτες της Αλεξάνδρειας το πρωί του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου 2023.

Δύο δέντρα στην πλατεία του ΟΣΕ, κοντά στην πιάτσα των ταξί έπεσαν ξαφνικά.

Ευτυχώς τη στιγμή της πτώσης δεν περνούσαν από το σημείο άνθρωποι ούτε αυτοκίνητα και δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημίες.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ:

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

7 Comments

  • Αφού τα φάγανε τις ρίζες με τα σκαπτικά οι ανεγκέφαλοι..

  • Καλά αυτά τα δέντρα ,θα τα αφήσουν,δεν θα μπουν νέα στην ανακαίνισης της πλατείας,αυτά πλέον είναι κατεστραμμένα,θα γίνει καινούργια και μετά θα τα ξεριζώνουν ; τα δέντρα και στην άλλη πλατεία “ελευθερίας”και κει ξεράθηκαν κάποια ήταν ξερά, αλλά και για κάποια ευθύνονται οι εργολάβοι…!!!τι να πω!!! εξάλλου και οι δενδροστοιχίες στους δρόμους είναι εγκαταλελειμμένες,ότι θέλει κάνει ο καθένας, άλλος ξερηζωνει,άλλος κόβει…. επιτέλους λίγη τάξη πότε θα δούμε!!!

  • Και στις 2 πλατείες έχουν εκτεθεί οι ρίζες των δέντρων. Ιδιαίτερα στην πλατεία Ελευθερίας κάποια ξεράθηκαν από το καλοκαίρι. Εάν δεν αντικατασταθουν το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό στην ανάπλαση.

  • ξυλα για τζακι

  • Στην πλατεία Ελευθερίας είναι πολύ κρίμα που ξεράθηκαν τα πλατάνια. Σίγουρα ο εργολάβος έχει ευθύνη.

  • Μένουμε απέναντι από την πλατεία .Φυτέψαμε Ίρις και δύο αλλά δεντράκια…Ήρθαν έριξαν χώμα επάνω τους τα εξαφάνισαν έκαναν ένα βουνό έφυγαν τους 4ωταω ποιος το έκανε κανείς δεν ξέρει.Ανευθυνοι άχρηστοι τα παράτησαν μόλις τους ρώτησα για το βουνό δεν το έβλεπαν μόνο εγώ το έβλεπα …Τα παράτησαν όλα και πήγαν στην άλλη πλατεία έτσι κάνουν οι νοικοκύρηδες ξεσηκώνουν μια την αφήνουν και πάνε στην άλλη Ντροπή και αισχος στο συνεργείο !!!Ντρέπομαι και λυπάμαι!!!!!!

  • ΓΚΙΡΥΝΗ ΘΈΛΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *