ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του – αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση

Ο Αργύρης Πανταζόπουλος επιβεβαιώνει την υποψηφιότητά του – αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του alexandreia-gidas.gr για την απόφαση του Αργύρη Πανταζόπουλου να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο facebook ευχήθηκε καλό μήνα προσθέτοντας τη φράση: «Ο κύβος ερρίφθη. Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Δήμο Αλεξάνδρειας». Μια ανάρτηση που ουσιαστικά αποτελεί ανακοίνωση της απόφασή του, να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και είναι ενδεικτική για τις κινήσεις που θα ξεκινήσει άμεσα σε σχέση με την υποψηφιότητά του. Ήδη αρκετοί φίλοι του, εκτός από ότι επικροτούν την δήλωσή του, άρχισαν να του εύχονται «καλή επιτυχία» προφανώς επειδή ήταν ήδη ενήμεροι και ανέμεναν την «πρώτη κίνηση» από την πλευρά του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες μέρες και έγγραφη επίσημη δήλωση μέσω της οποίας ο Αργυρης Πανταζόπουλος θα αναφέρει τους λόγους που αποφάσισε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και θα προσδιορίζει τις πρώτες βασικές αρχές του συνδυασμού του.

Πρόκειται για μια απόφαση που τη συζητούσε εδώ και καιρό όμως οι τελευταίες τοπικές εξελίξεις την επισπεύδουν. Εξελίξεις που τις παρουσιάσαμε από την πρώτη στιγμή στο  alexandreia-gidas.gr και μόλις προχθές τις «ανέλυσε» εύγλωττα και με αρκετές λεπτομέρειες, ο γνωστός (πλέον) σχολιαστής μας, ο «Αλεξανδρινός», μέσω της στήλης του. Κυρίως πρόκειται για μια «επίσπευση» αποφάσεων από την πλευρά του Αργύρη Πανταζόπουλου που έχουν άμεση σχέση με την πρόθεση βασικών στελεχών της δημοτικής ομάδας του Φώτη Δημητριάδη, να υποστηρίξουν έναν «τρίτο» υποψήφιο από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον κανείς από τα μέλη της ομάδας δεν επιθυμεί να διαδεχθεί τον Φώτη και να είναι υποψήφιος.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, η απόφαση του νεαρού δικηγόρου στηρίζεται βάσιμα, στην πρόθεση επώνυμων στελεχών του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας να υποστηρίξουν την υποψηφιότητά του, που τις ημέρες αυτές του έδωσαν «πράσινο φως» για να προχωρήσει, βλέποντας ότι το Κίνημα κατέληξε στην υποψηφιότητα του Κώστα Ναλμπάντη, απόφαση με την οποία τα συγκεκριμένα στελέχη διαφωνούν ριζικά. Διαφωνία που τους οδηγεί στην υποστήριξη του Αργύρη Πανταζόπουλου, έχοντας ήδη προχωρημένες διαβουλεύσεις μαζί του (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας) για τη διασφάλιση μιας πολυκομματικής και ανεξάρτητης κίνησης (συνδυασμό) εκ μέρους του.

Αυτή ακριβώς η αρχική διαβούλευση της ομάδας του Αργύρη Πανταζόπουλου (προερχόμενη κυρίως από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας), με στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας που αναζητούσαν μια διαφορετική και πολυκομματική υποψηφιότητα για τον δήμο Αλεξάνδρειας χωρίς να «κουβαλά» βαρίδια του παρελθόντος και παρόμοιες προσωπικές επιβαρύνσεις, αποτέλεσε τον πυρήνα της πρωτοβουλίας να «μπει μπροστά» ο Αργύρης. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρωτοβουλία αυτή φαίνεται ότι «μπολιάστηκε» με την ταυτόσημη άποψη του βασικού κορμού της ομάδας του Φώτη Δημητριάδη για μια τέτοια υποψηφιότητα και κάπως έτσι οι τελευταίες εξελίξεις την επίσπευσαν για να καταλήξουμε στην προαναφερόμενη ανάρτηση – δήλωση του Αργύρη Πανταζόπουλου.

Γράφουμε πάντα με βάση τις πληροφορίες που συγκεντρώνουμε και όπως φαίνεται, γύρω από την υποψηφιότητα του Αργύρη Πανταζόπουλου τείνει να δημιουργηθεί μια «τάση ανατροπής» του Παναγιώτη Γκυρίνη, στα πρότυπα της συσπείρωσης που είχε εμφανίσει με την υποψηφιότητά του, ο σημερινός δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη συζητείται το… «Μπαίνουμε Μπροστά» ως ένα από τα βασικά συνθήματα της προεκλογικής εκστρατείας τους, ενδεικτικό για το κλίμα που θέλουν να περάσουν στην τοπική κοινωνία του δήμου Αλεξάνδρειας.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Με όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνεται και η εκτίμηση που σε ανύποπτο χρόνο έγραψε το alexandreia-gidas.gr ότι η περίπτωση του πρώην αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας δείχνει πως κερδίζει συνεχώς πόντους και όπως τονίσαμε υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γι’ αυτό:

-Είναι νέος και μπορεί να μεταφέρει μια νέα πνοή και στον δήμο, με φρέσκες ιδέες και χωρίς αγκυλώσεις που άλλοι υποψήφιοι, περασμένης γενιάς, κουβαλούν ακόμη μαζί τους.

-Είναι ένας υποψήφιος που κατάγεται μέσα από την Αλεξάνδρεια και για πολλούς αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να υποστηριχθεί ανεξάρτητα από κομματικές διαθέσεις.

-Συνδυάζει την πολυκομματικότητα διότι μπορεί να προέρχεται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και να υποστηρίζεται από σοβαρή μερίδα της, έχει όμως μια εξ ίσου αξιοσημείωτη υποστήριξη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και άλλους χώρους. Μια υποστήριξη που την έχει κατακτήσει με τη σοβαρότητα που διαθέτει ως ενεργό μέλος της ρουμλουκιώτικης κοινωνίας, ως επιστήμονας και γενικά ως πρόσωπο που έχει καταθέσει ένα έντιμο και δημιουργικό προσωπικό αποτύπωμά του στην τοπική συλλογικότητα.

Θα επανέλθουμε όμως και με άλλες πληροφορίες γύρω από το θέμα των δημοτικών εκλογών στο δήμο Αλεξάνδρειας καθώς οι εξελίξεις τρέχουν. Μείνετε συντονισμένοι στο alexandreia-gidas.gr για να είστε ενήμεροι.

48 Comments

  • Χαλκίδη πες αλεύρι ???

  • Ουδεμία τύχη δεν εχει ο Κύριος…

    • Αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ.
      Ουδεμία τύχει δεν έχει πλέον ο κύριος Χαλκίδης.

  • Τάσο όμορφα τα λες και εσυ , και σε εξυψώνω για την έγκαιρη και έγκυρη δημοσιογραφία σου, αλλα εχω κάτι να τονίσω! Δεν εχω κανένα θέμα με τον κύριο Πανταζόπουλο, αλλα δεν τον εχω δει ποτε στην πιατσα της Αλεξανδρειας η δεν τον εχω ακούσει ποτε να ασχολείται με κοινωνικές ζυμώσεις και όραμα για έργο.

    Ειναι λογικό οταν μια μικρή μερίδα ανθρώπων που απλα Θέλουν να ειναι μεσα στο σύστημα προσπαθούν να «χαϊδεύουν» και να επηρεάζουν ανθρωπους όπως τον Κ Πανταζόπουλο!

    Αργυρή κρατά τα χρήματα σου γιατι οσο και να προσπαθήσεις ειναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να εκλεγείς. Και με τον Παναγιώτη καλο παιδι λέγαμε,με αέρα και φρέσκες ιδέες. Και ηταν μια φούσκα χωρις άνεμο.

    Πρόσεξε μην την πατησεις απο τα γλυκα λόγια αυτών που περιτρυγιριζεσαι γιατι δεν θέλουν να κάνουν εσένα δήμαρχο, απλα εσυ θα εισαι το εξιλαστήριο θύμα και η μηχανή της ενοχής τους. Να προσεχείς…

  • Αναφέρομαι στον Κ. Πανταζόπουλο πως δεν εχει καμια τύχη & όχι στον Κύριο Χαλκίδη

    • Ανώνυμε συμφωνώ μαζι σου, ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ περίπατο θα κανει! Δεν εχει αντίπαλο!

      Χρήστος Π.

  • Το προφιλ του & το πρεστίζ του δεν μου αρμόζει για δήμαρχος!!
    Οι δυο δυνατοί ειναι ο κ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ με το κ. Δημητριαδη
    Δημητριαδης αποσύρθηκε Οποτε βλεπω δυναμική επικράτηση απο 1η Κυριακή του Κ.Χαλκιδη!

    Ευμορφια Ν.

    • Συμφωνώ με την Κυρία Ευμορφια

  • Αργυρή με έναν κύβο δεν γινεται! Πολλους κύβους πρέπει να βρεις, και δεν εχεις καμια προοπτική στο οπλοστάσιο σου! Κανα κύβο του Ρούμπικ συζητάμε αλλα και εκει δύσκολα

  • Ειδα τη δημοσίευση του Κυρίου Πανταζοπούλου στο φέισμπουκ!
    Απο περιέργεια τσέκαρα τα σχόλια και τα likes!
    Ανακάλυψα κάτι! Τα 85 απο τα 95+ likes & καποια σχόλια ειναι απο συμφοιτητές του στη νομική σχολή και απο διάφορους ( οι οποίοι δεν ψηφίζουν εδω)
    «Ο κύβος ερρίφθη» με απλα 10 κολλητούς δε γινεται ετσι δουλεια παιδια!

  • Αργυρή το ξερω πως μεσα στις επόμενες μερες θα διαγράψεις αυτήν σου την ανάρτηση!

  • Αφού είναι από την Αλεξάνδρεια και αφού το αποφάσισε το νέο αίμα ο Κούγκας και ο Πασχαλιώρης , έ τότε πρέπει βα θυμηθούμε από είναι οι προηγούμενοι…. Δημητριάδης, Γκιόνογλου, Δημούλης, κλπ
    Η παράταξη Δημητριάδη είπε ότι θα είναι μαζί μόνο αν ήταν υποψήφιος ΔΙΚΟΣ της και όχι τρίτο πρόσωπο. Οπότε θα σκορπίσουν από δω κι από κει. Κι εδώ τίθεται το θέμα ποιός θάναι ο τυχερός!
    Και αν θελήσει να κατέβει ο Βενιόπουλος(που το σκέφτεται) τότε ο μόνος που θα πάει με τον Αργύρη θάναι ο Κούγκας.
    Έχουμε δρόμο ακόμη!

    • Ο πασχαλιωρης εκτός απο τον εαυτό του δεν εχει καμια άλλη ψήφο να προσφέρει
      Απλα βάζει μπροστάρη έναν φθαρμένο κουγκα που και αυτος δεν εχεις ελπίδες ειδικα με τον Αργυρη για να πλαισιώσει ενα ανύπαρκτο υποθετικό ψηφοδέλτιο με θύμα Τον Πανταζόπουλο !

  • Δυνατός ο Χαλκίδης? Σε τι? Απο την πολύ δύναμη είδαμε πως είχε καταντήσειη Μελίκη! Τόσα χρόνια στα κοινά δεν έχω δει να προσφέρει κατι. Φτάνει. Ο ίδιος δεν βαρέθηκε ή έπαθε και αυτός το μόνιμο κόλλημα με την καρέκλα?

  • Αργυρή πας να μπλέξεις με λάθος ανθρωπους! Αν και στο τέλος βλεπω να πηγαινεις δημοτικός σύμβουλος στο Χαλκίδη ( αν σε θελει)
    Πρόσεχε….

  • Κούγκα θα εκλεγείς ξανα εσυ ;; ( εδω γελάνε)

  • Αργυρή οι εποχές δεν ξεκινάνε απο το σπίτι και απο το facebook!

  • Καλησπέρα! Με ταπεινή ομολογία θελω να πω σύμφωνα με αυτα που ακούω όλη μερα εξω πως ο επόμενος δήμαρχος θα ειναι ο Μιχάλης ο Χαλκιδης, και απο την πρώτη Κυριακή κιολας!

    Και αν αναλογιστώ το παρελθόν πως ο Χαλκιδης βοήθησε το δήμο φέρνοντας κονδύλια για έργα στο Δήμο ( και με δήμαρχο που ηταν απέναντι στον κύριο Χαλκίδη)
    Βοηθώντας πολλές οικογένειες λογω γνωριμιών του να πάρουν μεροκάματα για να ζήσουν απο επιχειρήσεις ( που αυτοί οι άνθρωποι ειναι εκατοντάδες για να μη φανώ υπερβολικός) ειναι ο νικητής στις επόμενες εκλογές. Όλη η Αλεξανδρεια το ψιθυρίζει αυτο.

    Κλείνοντας ο Παναγιώτης ειναι τελειωμένος τελείωσε το μέλλον του. Τα καρεκλάκια στο αμφιθέατρο, κάτι τελευταία μπαλώματα στους δρόμους που δίνει το παρόν με σακάκι και hands free στα χέρια ως δεύτερος Ψινάκης τελείωσαν αυτα.

    Ο Αργύρης για αυτη τη θέση δεν κανει, ειναι ενας απλος συμπαθητικός δικηγόρος. Ενα παιδι για την καλημέρα όχι για δήμαρχος όμως.

    Ας γίνει το καλύτερο για το Δήμο! Πράξεις και όχι λόγια!

  • Δε θα αναρτουσα καμια δημοσίευση αλλα επειδή βλεπω πως εχει γίνει viral το ποστ για σήμερα θα το κανω ,
    Εγω θα ψηφίσω Χαλκίδη! Και μεταξύ μας τωρα, όλοι μαζι να Μαζευτείτε το Χαλκίδη δεν μπορείτε να τον κερδίσετε!

  • Τάσο παντα μπροστά σε σχέση με τα αλλα σάιτ, μπραβο!
    Θα ειμαι σκληρός, γιατι μονο ετσι κάποιοι θα καταλάβουν
    την αληθεια!

    Αργυρή δυστυχώς δεν εχεις καμια ελπίδα εκλογής! Μείνε στη νομική!
    Παναγιώτη γύρισε πισω στη Γεωργία, γιατι εδω ούτε «καρπό» δε φυτεψες!
    Κουγκα, κάτσε στο τσιπουράκι εισαι μια χαρα εκει.
    Πασχαλιωρη, συνόδευσε τον Κουγκα να πείτε μαζι τα τσιπουράκια σας!

    Και ετσι ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του

  • ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ…

    • Σε ποιο θέμα αναφέρεσαι;

    • Στην επιθυμία του αργυρή να κατέβει για δήμαρχος

  • Αρε Χαλκίδη που θέλετε……

    • Δεν εχει αντίπαλο ο Χαλκιδης φιλε μια και που τον ανεφερες!

  • Πρώτη Κυριακή ο Κ. Χαλκιδης! Όλοι οι άλλοι απλα μπορείτε να τον ακολουθήσετε

    Μανώλης Ε.

  • Δυστυχώς φίλε Αργύρη , δεν ερρίφθη ο κύβος
    στη μπουλντούκα σε ρίξανε !!
    Κρίμα !!!

  • ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΑΡΠΑΓΕΣ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΤΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΕΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΔΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ…

    ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Κ.

  • ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΧΗ…
    ΕΓΩ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ…

    ΕΙΧΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΚΥΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΣ..ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΝΕΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ…

    ΧΑΛΚΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ….ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ….

  • Φίλτατε Αργύρη δε θέλω να σε απογοητεύσω
    αλλά δε θα μπορέσεις να κάνεις ούτε ψηφοδέλτιο!

    • Σιγά εσύ κόψε λίγο

  • Κύριε Σάκη Κούγκα, εκτός του ότι έχασες την «αίγλη» του παρελθόντος που εγω προσωπικά την αμφισβητούσα πάντοτε, έκανες πιεζόμενος τη χειρότερη επιλογή της ζωης σου.. τα διχιλιαρα σταυρουδάκια να τα ξεχάσεις, σε κόβω για 3ψήφιο αριθμό στο σύνολο και σφιχτά πολύ! Δηλαδη για σενα τρομερή αποτυχία!
    ΑΝ στο τέλος σε δεχτεί κάποιος γιατι ο Πανταζοπουλος δεν κατεβαίνει με τίποτα…

  • Αν εχεις για αρχηγό Κοράκι στα ψοφίμια θα σε οδηγήσει…….

  • Αυτοί που σε γλυκολογούνε τώρα Αργύρη κυριολεκτικά θα σε «ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝΕ» σύντομα….Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα….Δεν ειναι για σενα αυτα και το ξερεις….
    Προστάτευσε τον εαυτό σου οσο ειναι νωρις!!!!

  • ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(ΑΡΓΥΡΗ) ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ????????Ο ΧΑΛΚΙΔΗς ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟςΣ!!!!!ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥ?????Ε!!ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

  • Χαλκιδης δαγκωτό

  • Παιδια με το ζόρι δήμαρχος δε γινεται κάποιος!
    Αργύρη καλή η φιλοδοξία σου αλλα δεν ειναι αρκετή!

  • Ο Χαλκιδης εχει την στήριξη πρωτοκλασάτων στελεχών και το πιο σημαντικό του απλού κόσμου! Όλα τα αλλα ειναι απλα θεωρίες….

  • Τελικα ο Χαλκιδης εχει δυνατη ομαδα τρολ. Χαχα ξεπερασε κ το Μαξιμου. Ξερεις κανεις την αμοιβη για καθε σχολιο; Ενδιαφερομαι

    • Αν όπως θεωρείς οτι ο Χαλκιδης εχει ομάδα για να τρολαρει τότε θα υπηρχε και μια ομάδα απο Πανταζοπουλο για να αντί-τρολάρει.

      Ο κοσμος ξύπνησε, και πρέπει να ξυπνήσετε και εσείς. Ο κοσμος έφαγε τοσο χόρτο με την εκλογή του Γκυρίνη που δε σηκώνει και πολλά πολλά.
      Απλα το Ίντερνετ ειναι ενα μέρος που απλα κάποιος θελει να πει αυτα που αισθάνεται και νιώθει γιατι αν ειπωθούν face to face και ιδιατερα αν ειναι αλήθειες θα βγουν οπλα.

    • το ιδιο θα λεγα ρε φιλε χαααχαχαχ
      εγω εγω παντως ειμαι αντικειμενικος εεεε χαλκιδη θα ψιφισω
      ποσο παει η αναρτηση ???? αντε ρε χαλκιδη δωσε πονο και ευρω στο λαο σου …..
      η κατασταση ειναι τοσο τρολ που παιζει να διαλεγει και πολιτικους αντιπαλους ο κ Χαλκιδης

  • Εσεις οι υποατηρικτες του Χαλκιδη τι ζορι τραβατε αφου θα θριαμβευσει απο την πρωτη Κυριακη. Ωραιος κ ευκολος αντιπαλος εεεε….. για να δουμε τι ονοματα θα ανακοινωσει ο Χαλκιδης πριν την γιορτη της απελευθερωσης. Μπορει ομως και να μην ανακοινωσει για να μας κανει εκπληξη.

  • Μαγκας ο Πανταζοπουλος. Μια αναρτηση μονο στο fb και καποιοι χασανε τον υπνο τους. Κοντα 40 σχολια για καποιον που ακομα δεν μιλησε. Που κ να ηταν δυνατος αντιπσλος. Φανταστειτε τη συνεχεια. Ποπ κορν κ πολυ δουλεια στα μαγαζια της πολης.

  • Το χορτο με την εκλογη Γκυρινη μηπως στο ταισε ο Χαλκιδης; Για θυμησου λιγο; Ο μεγαλος πολιτικος με το ιδιαιτερα πετυχημενο κριτηριο που ηθελε να μας φερει τον Γκυρινη απο το 2011 γιατι θεωρουσε τον Δημητριαδη ανεπαρκη. Καλα δεν ντρεπεται λιγο. Παω στοιχημα οτι ουτε ψηφοδελτιο δεν θα μπορεσει να κανει.

    • Ακριβως ετσι , αποθεωνουν ταχα τον Χαλκιδη ξεχνωντας εσκεμμςνα οτι ο Γκιρινης ηταν επιλογη του.

  • Σας ενοχλεί ο κύριος ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ κύριοι χσααααα θα πεση πολύ γέλιο…. Άρχισαν τα παπαγαλάκια του Χαλκίδη

  • Ήρθε η μέρα που ξαναεβαλε ο Κουγκας τον ΜΧ επάνω στη γουμαρα !

  • Αργύρη , θέλω να πιστεύω ότι η απόφαση είναι δική σου και όχι άλλων.
    Αν λάβω υπ’ όψιν και τα παραπάνω αναρτηθέντα σχόλια , είσαι μια υπολογίσιμη υποψηφιότητα και για τον Γκυρίνη και για τον Χαλκίδη.
    Σαν Αργύρη σε υπολογίζουν , αν δίπλα σου όμως έχεις τίποτα φαντάσματα του παρελθόντος , τότε δεν θα σε υπολογίσει ο λαός!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *