ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Απάντηση Γκυρίνη σε Χαλκίδη: Κοίτα ποιος μιλάει για “μεσαίωνα” και τον τόπο θέλει να σώσει

Απάντηση Γκυρίνη σε Χαλκίδη: Κοίτα ποιος μιλάει για “μεσαίωνα” και τον τόπο θέλει να σώσει

Απάντηση στην ανακοίνωση του Μιχάλη Χαλκίδη (κλικ ΕΔΩ), απέστειλε σήμερα η παράταξη «Ώρα Ευθύνης» του Παναγιώτη Γκυρίνη. 

Διαβάστε:

Μετά από “αγρανάπαυση” αρκετών χρόνων ο κ. Μιχάλης Χαλκίδης επανέρχεται στο δημόσιο βίο και συγκεκριμένα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κι όπως ο ίδιος ανέφερε το κάνει για να σώσει τον τόπο και το Δήμο.

Έρχεται ως νέος υποψήφιος, αλλά οι ενδεικτικές πράξεις του και τα αποκαλυπτικά του λόγια, τονίζουν ότι μπορεί να παρουσιάζει εαυτόν ως νέο, φοράει όμως τα ρούχα του παλιού και μάλιστα ότι χειρότερο χαρακτήριζε εκείνο το παλιό. Την παλιά εποχή μας θυμίζει συνεχώς – τότε που “μεσουρανούσε”. Όλοι μαζί θυμηθήκαμε την εποχή του ωχαδερφισμού, του προσωπικού βολέματος και των προσωπικών εκδουλεύσεων, τα σβησίματα στις “κλήσεις της τροχαίας” και βέβαια την εποχή του “Αυριανισμού” με τα γνωστά τώρα φερέφωνα.

Ο ίδιος Μιχάλης Χαλκίδης  της….

Διαβάστε τη συνέχεια στο Zoomerang.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ

6 Σχόλια

  • Κανείς δεν σου φταίει αν δεν καταλαβαίνεις ούτε τι διαβάζεις ,ούτε τι γράφεις όταν απαντάς. Το ευτύχημα είναι ότι καταλαβαίνουν οι αναγνώστες και πολύ περισσότερο οι υπάλληλοι. Κατά τα άλλα ζήσε στον κόσμο σου μαζί με την παρέα σου. Ο καιρός έφτασε για να απαλλαγούμε από εσένα.

  • Κρίμα για αυτό το δήμο! Δήμαρχε δε φανηκες άξιος

  • Εσύ πάντως δήμαρχος δε γίνεσαι ξανα Γκυρίνη

  • https://youtu.be/XC9w64P9pPc

  • «Την παλιά εποχή μας θυμίζει συνεχώς – τότε που “μεσουρανούσε”. Όλοι μαζί θυμηθήκαμε την εποχή του ωχαδερφισμού, του προσωπικού βολέματος και των προσωπικών εκδουλεύσεων, τα σβησίματα στις “κλήσεις της τροχαίας” και βέβαια την εποχή του “Αυριανισμού” με τα γνωστά τώρα φερέφωνα.»
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ; ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΖΕς ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

  • Διαβάστε όλοι τον παραπάνω φίλο, τον τον Πατερ υμών. Ανοίξτε το yutube

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up