ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Οι βιβλιοπροτάσεις της POWER BOOK GIRL για αυτήν την εβδομάδα!

Οι βιβλιοπροτάσεις της POWER BOOK GIRL για αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Η βιβλιοπρόταση της POWER Book Girl για αυτήν την εβδομάδα

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

AΓΓΙΞΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (ΣΕΙΡΑ)

{ΚΟΚΚΙΝΟ/ΚΙΤΡΙΝΟ/ΜΠΛΕ/ΠΡΑΣΙΝΟ/ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ/ΜΑΥΡΟ& ΑΣΠΡΟ}

Εκδόσεις: Διόπτρα

Συγγραφέας: Συλλογικό Έργο

Προτεινόμενη Ηλικία: 1,5 -2 ετών

Είναι η ώρα να γνωρίσουμε τα χρώματα. Άνοιξε το βιβλίο για να τα αγγίξεις. Μα να τι βλέπω; Μια πορτοκαλί τίγρη και ένα μπλε ποδήλατο. Μια πράσινη χελώνα και μια ασπρόμαυρη αγελάδα. Δες και ένας κίτρινος ήλιος και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Εσείς ποια χρώματα και αντικείμενα βλέπετε;

Η σειρά βιβλίων “Άγγιξε τα χρώματα” στοχεύει στην εκπαίδευση των μικρών αναγνωστών και στην απόκτηση της γνώσης των χρωμάτων μέσα από το παιχνίδι. Ακόμη οι διαφορετικές υφές των βιβλίων αυτών κάνουν πιο ελκυστικό το ταξίδι στα βιβλία αυτά. Επιφάνειες άλλες βελούδινες και μαλακές άλλες σκληρές και τραχιές συμπληρώνουν με ευφυή τρόπο τα εικονοβιβλία.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *