ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Που χάθηκαν τα αυγά”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει για αυτήν την εβδομάδα η POWER BOOK GIRL!

“Που χάθηκαν τα αυγά”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει για αυτήν την εβδομάδα η POWER BOOK GIRL!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ;

Εκδόσεις: Πατάκη

Συγγραφέας: Άνταμ & Σάρλοτ Γκίλεν

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο Λάμπης και η Φανή κάθε χρόνο φτιάχνουν μαζί τα σοκολατένια αυγά για τα ζώα του δάσους. Όμως κάθε φορά τα ζώα επιβράβευαν μόνο τον Λάμπη. Η Φανή πειραγμένη αποφάσισε πως την επόμενη Πασχαλιά τα πράγματα θα αλλάξουν. Οι μέρες περνούσαν και έφτασε το επόμενο Πάσχα. Τα σοκολατένια αυγά είναι έτοιμα. Η Φανή όμως άλλαξε την κάρτα και έβαλε σε όλα τα πακέτα επιγραφή “Με αγάπη απ’ τη Φανή”. Η ίδια προέτρεψε τον Λάμπη αφού είχαν τελειώσει να ξαπλώσει να ξεκουραστεί. Η ίδια περίμενε να πέσει το σκοτάδι και ξεκίνησε να μοιράσει τα αυγά στα ζώα του δάσους. Μια ατυχία όμως την έκανε να γυρίσει λυπημένη στο σπίτι. Τι λέτε θα καταφέρουν μέχρι το πρωί να φτάσουν τα αυγά στα ζώα;

Μια άκρως Πασχαλινή ιστορία για τους μικρούς αναγνώστες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, τα ζώα. Ένα παραμύθι που μιλάει για τα συναισθήματα, τη φιλία αλλά και το αίσθημα της συνεργασίας. Όλα αυτά τα μηνύματα έχουν παραλήπτη τον μικρό αναγνώστη και βοηθούν στη δημιουργία ακέραιων χαρακτήρων από την προσχολική ηλικία τους. Μια ιστορία που πρέπει να διαβάσετε στους μικρούς αναγνώστες για αυτό το Πάσχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *