ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL για αυτήν την εβδομάδα!

Το βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK GIRL για αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ

Εκδόσεις: Άγκυρα

Συγγραφέας: Stella Dreis

Προτεινόμενη Ηλικία: 4+ Ετών

Στην άκρη ενός μικρού χωριού ζει ευτυχισμένη η κυρία Φωτεινή μαζί με το αγριογουρουνάκι της, τον Μέλβιν. Οι τρείς γειτόνισσες της, που δεν τους λείπει ποτέ τίποτα απορούν πως η κυρία Φωτεινή είναι πάντα τόσο ευτυχισμένη έχοντας λιγότερα. Έτσι αποφασίζουν να μάθουν τι την κάνει χαρούμενη. Παρακολουθώντας την οι τρεις αγέλαστες κυρίες αντικρίζουν την κυρία Φωτεινή να έχει ένα πλατύ χαμόγελο και μισό καρπούζι για καπέλο. Πίστεψαν πως αυτό ήταν που τους έλειπε για να είναι ευτυχισμένες. Είναι όμως αρκετό μισό καρπούζι να σε κάνει ευτυχισμένο ή απλά η κυρία Φωτεινή βρήκε τον τρόπο να χαίρεται την κάθε στιγμή;

Μια ιστορία που σκοπό έχει να βοηθήσει τους μικρούς αναγνώστες να ανακαλύψουν το μυστικό της αληθινής ευτυχίας. Ένα παραμύθι γεμάτο χιούμορ και ανατροπές, με εξαιρετική εικονογράφηση και πλούσιο λεξιλόγιο κάνουν το βιβλίο κατάλληλο για ανάγνωση από τους μικρούς αναγνώστες. Βοηθήστε τα παιδιά να βρουν την πραγματική ευτυχία μέσα τους, σε απλές πράξεις και σε όμορφες στιγμές.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *