ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

H βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την Power Book Girl!

H βιβλιοπρόταση της εβδομάδας από την Power Book Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ

Εκδόσεις: Άγκυρα

Συγγραφέας: Romont Willy

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Ο μικρός εγγονός επισκέφτηκε το σπίτι του παππού για ένα ολόκληρο απόγευμα. Ασχολείται όμως με τον υπολογιστή του για μια εργασία του σχολείου. Ο παππούς προσφέρεται να τον βοηθήσει με τις γνώσεις του όμως ο μικρός εγγονός του υποστηρίζει πως δεν χρειάζεται τη βοήθεια του διότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές του παρέχουν όλη τη γνώση που χρειάζεται. Τι θα συμβεί όταν ξαφνικά κοπεί το ρεύμα και ο υπολογιστής έχει μόνο μια ώρα λειτουργίας ακόμη; Θα προλάβει θα τελειώσει την εργασία του;

Μια όμορφη ιστορία για την αγάπη, την γνώση που μπορούν να σου προσφέρουν οι μεγαλύτεροι και τις εμπειρίες της ζωής τους αλλά και την εξέλιξη της τεχνολογίας μέσα από τα μάτια τόσο των παλαιοτέρων όσο και των νεότερων. Απλό λεξιλόγιο, πλούσια εικονογράφηση και μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και βαθιά μηνύματα. Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσετε με τους μικρούς αναγνώστες.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *