ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Το θέμα του δαπέδου στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου έρχεται στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

Το θέμα του δαπέδου στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου έρχεται στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας.

Το ένα εκ των τεσσάρων θεμάτων είναι η ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου “Επανακατασκευή του δαπέδου του κλειστού γυμναστηρίου 2ου Γυμνασίου – Λυκείου Αλεξάνδρειας”.

Είναι ένα θέμα το οποίο δημιουργήθηκε την εβδομάδα που διανύουμε με την ξαφνική απόφαση του δήμου Αλεξάνδρειας να κλείσει το γυμναστήριο λόγω ακαταλληλότητας του δαπέδου μέχρι νεοτέρας (κλικ ΕΔΩ).

Διαβάστε την ανακοίνωση – πρόσκληση του δήμου Αλεξάνδρειας στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής:

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 1η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87)

  1. Έγκριση ή μη του αριθ. πρωτ. 17284/24-09-2019 πρακτικού (3ου πρακτικού) της Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων Ανοικτών Διαγωνισμών Λοιπών Προμηθειών για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»
  2. Λήψη απόφασης για ορισμό δικηγόρου παράστασης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας (αφορά αγωγή διαδικασίας εργατικών διαφορών Νικολαϊδου Αικατερίνη………………..).
  3. Λήψη απόφασης περί κατάπτωσης εγγυητικής επιστολής που αφορά το έργο «Εργασίες Βελτίωσης Οδών Δήμου Αλεξάνδρειας» Α.Μ. 47/2018
  4. Ακύρωση της με αριθ.198/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής περί Συγκρότησης Επιτροπής Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 2ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»Α.Μ. 66/2016

Ο Πρόεδρος της

Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης

4 Comments

  • Άμεση η αντίδραση του Δήμου και των συνεργατών του . Αυτό εκ πρωτης όψεως δείχνει αντανακλαστικά υγιή . Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί μια λύση αποτελεσματική κ σύντομη . Στην πρώτη του δήλωση μετά το οριακό εκλογικό αποτέλεσμα ο Δήμαρχος έκανε αναφορά ότι το μήνυμα ελήφθη . Για να δούμε …….

    Υ.Γ: Υπαρχει υπεύθυνος για όλη αυτήν την ταλαιπωρία – φιάσκο ;;; Ο εργολάβος γνώριζε τι παρέδωσε ; Αν ναι ,έχει ευθύνη που εμπαίζει μια ολόκληρη τοπική κοινωνία και ρισκάρει την σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας ; Μήπως ενημέρωσε κ στον βωμό του κόστους έγινε αυτή η αστοχία; Νομικά που υπόκειται ; Είναι δυνατόν να είναι πλημμέλημα ; Περιμένουνε απαντήσεις .

    Ακεραιότητα

  • Γιατί δεν έγινε νωρίτερα;γιατί όχι αρχή καλοκαιριού πριν ξεκινήσουν οι προπονησεις;Απο την πρωτη μέρα το δάπεδο γλιστρουσε,δηλαδή αυτός που επέβλεπε δεν κατάλαβε το πρόβλημα;ανευθυνοι υπεύθυνοι,κρίμα

  • Κρίμα για όλους τους αθλητές είναι μάγκες τίποτα άλλο

  • Απαράδεκτοι μια ολόκληρη πόλη ένας ολόκληρος Δήμος και δεν έχει ένα κλειστό γήπεδο και αυτό που έκαναν απλά το έκαναν για τις εκλογές και τα λεφτά που έφαγαν όπως κάθε φορά κ δουλειά δεν έγινε.
    Απαραδεκτοι για την πόλη που δεν αφήνουν τους συλλόγους να κάνουνε προπόνηση και αγώνες σε ένα έργο που πριν λίγο καιρό έβγαιναν φωτογραφίες για τα μάτια του κόσμου και τώρα το έκλεισαν απλά .
    Αυτοί είμαστε αυτούς ψηφίζουμε αυτά μας προσφέρουν .
    Ντροπή τους απλά να ταλαιπωρούν τόσα παιδιά που θέλουν να αθληθούν και αναγκάζονται να είναι μετανάστες μέσα στον δήμο τους για να βρουνε σε αλλά χωριά να κάνουνε μια προπόνηση και να παίξουν έναν αγώνα όπως Μελικη η Βέροια η Γιαννίτσα η κρύα βρύση που όλα αυτά τα μέρη έχουν τουλάχιστον ένα γήπεδο με παρκέ και εμείς εδώ δεν μπορούσαμε γιατί ήταν ακριβό και η μίζα μικρή .
    Απαράδεκτοι απλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *