ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Παναγιώτης Γκυρίνης: “Αυτά συζητήσαμε στη σύσκεψη το πρωί – ποιες ενέργειες κάναμε”

Παναγιώτης Γκυρίνης: “Αυτά συζητήσαμε στη σύσκεψη το πρωί – ποιες ενέργειες κάναμε”

Δηλώσεις στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019 ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης σχετικά με την πρωινή σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο (κλικ ΕΔΩ).

Ο κ. Γκυρίνης αναφέρθηκε στις ενέργειες που θα κάνει ο δήμος και στη συζήτηση που είχε με τους αρμόδιους υπουργούς.

Δείτε το βίντεο:

3 Comments

  • Με άλλα λόγια , “σφάξε με αγα μου να αγοράσω” . Ωραίος ο δήμαρχος …” Οι Έλληνες πολίτες…ΘΕΩΡΟΥΝ ότι είναι θιγμένοι ” …τελικά ο δήμαρχος είναι δήμαρχος ποιών; Των Ελλήνων κ ιθαγενών η των λαθροεποικων; Με λίγα λόγια είπε ότι υπάρχουν Έλληνες κ μη…κ θα ζήσουμε μαζί τους Μ να βγάλουμε το σκασμό,να κάνουμε τουμπεκί..κ να δώσουμε τόπο στην οργή,γιατί μπορεί κ να μην έχουμε κ δίκιο… Ξυπνήστε!!! Σκλαβωμένοι ζούμε παλι

  • Γκυρινη η αστυνομευση της πολης μας ειναι αποτελεσμα της δικης σου ανυπαρξιας…….Χτυπησες ως πρωτος δημοτης της πολης την πορτα του συντοπίτη σου Μιχαλη Χρυσοχοιδη σηκωσες το τηλεφωνο να ζητησεις επιπλεον αστυνομικη δυναμη η αναρχια που επικρατει στην πολη οφειλεται σε πολλους ……………………. Δεν γνωριζεις οτι η πολη εχει μονο ενα περιπολικο για ολοκληρο τον Δημο μονιο φωτογραφιες εισαι με τον Αστυνομικο Διευθυντη ζητησες κατι απο αυτον εναντιοθηκες τις εκανες απλα βγηκες φωτο? Απλα ερωτηματα εαν εκανες κατι απο ολο αυτα κ δεν εισακουστικες ξεμπροστιασες τους σε ολα τα ΜΜΕ.

  • Οι γαλάζιοι βΟλευτές τί κάνουνε; Πού είναι ο λαλίστατος μπαρτζώκας και ο… υφυπουργός βεσυρόπουλος; Μπήκαν στην θέση των συριζαίων για να συνεχίσουν τα ίδια και χειρότερα και στο λαθρομεταναστευτικό; Απελάσεις των λαθρό ΤΩΡΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *