ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία μαθητών στο δημαρχείο – σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου

ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία μαθητών στο δημαρχείο – σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν το πρωί της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2019 οι μαθητές των Γυμνασίων της Αλεξάνδρειας.

Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο διαμαρτυρόμενοι για τα γεγονότα που συνέβησαν με τους μετανάστες στην πόλη μας το σαββατοκύριακο.

Την ίδια ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη παρουσία αντρών της αστυνομίας και της ασφάλειας Αλεξάνδρειας αλλά και πολιτών όπως και αντιπροσωπείας ανθρώπων του συνοικισμού οι οποίοι ζητάνε από τον δήμαρχο να γίνει έλεγχος στο hot spot της Αλεξάνδρειας σχετικά με το ποιοι έρχονται να μείνουν εκεί.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το δημαρχείο πριν από λίγο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

28 Comments

  • Κάποιοι βρήκαν τον δάσκαλό τους…

    • Φιλε περίμενε να δεις εσυ τι έχουν να πάθουν αυτη απο μας…. και δεν βρήκαν τον δάσκαλο τους ακόμα

  • Διώξτε τους όλους

  • Είναι πολλά τα λεφτά ..
    Ταιζει πολύ κόσμο η μπίζνα των λάθρο.ας είναι καλά ο συριζα

    • Άσε με τη καραμέλα τόσα χρόνια , δηλαδή οι άλλοι οι πατριώτες τόσα χρόνια καλύτερα πράγματα κάνανε όσον αφορά τους μετανάστες? Η Αθήνα γέμισε πακιστανούς επί Σύριζα ή επί των “πατριωτικών ” κυβερνήσεων πριν το 2015? Τους Αλβανούς εμείς τους φέραμε το 1991 ή οι “πατριώτες” ? Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η υποκρισία που πάτε να τα ρίξετε όλα στον Σύριζα , και στον Τσίπρα . Για τα χάλια της χώρας μας άλλοι φταίνε αυτοί που σας πουλάνε το “πατριωτικό ” σανό .. Τέσπα αυτό που θέλω να πω είναι ότι τους Ξένους στην ¨Ελλαδα άλλοι τους φέρανε και όχι εμείς.Ίσα ίσα επί Σύριζα ήταν η μοναδική οργανωμένη συγκέντρωση μεταναστών πολέμου. Αν δεν γινόταν ο πόλεμος στη χώρα τους δεν θα ερχόταν εδώ να βλέπουν τη φάτσα μου και τη φάτσα σου. Εγώ ακόμα θυμάμαι τη δεκαετία του 90 που ήμουν πιτσιρίκι τότε και φοβόμασταν να βγούμε έξω λόγω των Αλβανών. Ολοκαίνουριο ποδήλατο μου είχαν κλέψει και αποπειράθηκαν να βιάσουν τη μητέρα ενός φίλου μου . Αυτά τα ξεχνάτε πατριώτες?

    • Πόλεμο εκτός από την Συρία που έχουν ρε φίλε? Μαρόκο? Αλγερία? Πακιστάν? Νιγηρία? Κ.α. γιατί μιλάς για πρόσφυγες πολέμου. ΣΥΡΙΖΑ κ Ν.Δ. ίδιες ευθύνες έχουν

  • Διαμαρτυρια??? ..σοβαρα τωρα???… μαζεύτηκε ολο το νηπιαγωγείο που ουτε καν ηξεραν για ποιον λογο ειναι εκει τα μικρα….τι επειδη μαζευτηκαν πολλοι?? ..5-10 ατομα πηγαν με σκοπο την διαμαρτια….ρεζιλια!!!! ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΒΉΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ…ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ???? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ…..ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ!!!

    • Ο συριζαιος έχει δίκιο αν και δεν είμαι.όλους τους λαθρο από το 90 και μετα ολοι ανεξερετος τους φερανε και για την τορινη κατάντια της χώρας ολοι φταίνε.welcome to the future με μπόλικο σανο.

    • Παρενοχλήθηκαν κορίτσια Γυμνασίου ηλικίας 13-14-15 χρόνων, τα παιδιά πλέον φοβούνται να βγουν από το σπίτι τους το βράδυ, οι ίδιοι οι γονείς δεν νιώθουν άνετα να τα αφήσουν να βγουν έξω. Δεν γνωρίζω την ηλικία σας ή αν έχετε παιδιά αλλα ας σταματήσει πλέον αυτή η καραμέλα του ότι οι έφηβοι δεν μπορούν να έχουν απόψεις και να τις υποστηρίζουν με όποιον τρόπο θέλουν. Είδαμε και εσάς τους ενήλικες Γιδιωτες που πήρατε την κατάσταση στα χέρια σας και διαμαρτυρηθήκατε. Το μόνο που κάνετε είναι να κάθεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο να βγάζετε τη χολή σας και να περιμένετε από άλλους να κάνουν κάτι για εσάς χωρίς να κουνήσετε το μικρό σας δάκτυλακι. Περιμένατε να συμβεί ένα περιστατικό για να αντιδράσετε; Πολλά μπράβο ειλικρινά. Όταν εμείς οι έφηβοι όμως κυκλοφορούμε έξω και μας κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω σαν κομμάτια κρέατος καλά είναι; Ε ναι ας μην αντιδράσουν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου για κατι που τους επηρεάζει σε καθημερινή βάση. Σταματήστε να περιμένετε από εμάς να είμαστε υπεύθυνοι και σωστοί σε όλα όταν εσείς το μόνο που κάνετε είναι να μας αντιμετώπιζετε σαν αβουλα όντα, χωρίς λογική. Και αυτό απευθύνεται σε όλους. Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω με καμία διαμαρτυρία να αλλάξει κάτι, ίσα ίσα τα πράγματα θα γίνουν όλο και χειρότερα. Αλλά χαίρομαι τουλάχιστον που έστω και 15 άτομα ήθελαν να συμβάλουν σε κάτι, να κάνουν κάτι τέλος πάντων.

    • E nai! Ontws simfonw oute jeroun giati phgan ekei . Kanonika emeis eprepe na pame sorry gia ta greeklish.

  • Ο συριζαιος που γράφει από πάνω..τρόμαξε μην χάσει την κουτάλα. Τι παίζει ανθρωπιστής κ στο τέλος ,για να επιχειρηματολογήσει…γίνεται ρατσιστής με τους Αλβανούς. Μιλάμε για τέτοιους ανθρωπιστές, επαγγελματίες. Όταν οι γονείς φώναζαν πριν ένα χρόνο ,ήταν φασίστες. Ένα χρόνο μετά ,βγαίνουν κ παραπονιούνται τα παιδιά… Φοβάμαι ότι την επόμενη φορά που θα βγει ο κόσμος έξω δεν θα είναι για καλό. Μόνο μην μας πούνε φασίστες κ να βοηθήσουμε όλους τους λάθρο ,από Πακιστάν μέχρι Φιλιππίνες κ Αφρική. Αυτοί που φτύνουν εκκλησίες κ μας βγάζουν όπλα…μιλάμε για τέτοια αποχαυνωση..

    • H afrikh efage sfagh apo tous mousoulanous pou einai polloi orthodojoi xristianoi ..ti tous anafereis tous afrikanous? Autoi den mas pirajan pote. Kai enoeitai oti oi albanoi den htan kala poulakia kai athoa! Teo proto kako apo autous jekinise mhkn ta jexname ola

    • Αφού μιλάς για κουτάλες , πάρε καμιά μέρα το αυτοκίνητο και πήγαινε από Αλεξάνδρεια μέχρι Λουδία και ξανά πίσω και κοίτα όλα τα κλειστά εργοστάσια στα αριστερά και δεξιά του δρόμου και σκέψου ποια κουτάλα ήταν η μεγαλύτερη.Ο Σύριζα τα έκλεισε και αυτά?

  • Ε εντάξει ρε παιδιά γιατί φωνάζετε;εσείς το ίδιο δε κάνετε στο συνοικισμό ;όπου περνάει η μαγκιά σας ορμάτε ;τώρα τι έγινε δηλαδή δεν πέρασε και ζητάτε βοήθεια και ξαφνικά θέλετε η αλεξανδρεια να σας στηρίξει;κοροϊδευόμαστε;

    • Ti le res re magka pote emeis phgame se allh xora kai dhmiourgisame kaugades? Pote emeis katourisame to tzami twn mousoulmanwn? Pote emeis bgalame stileta kai opla se alles xores?? Pas kala anthrope ti se potizoun?

    • Εε τότε κάτσε με σταυρωμένα χέρια εσυ
      Αν σου βιάσουν κάνα παιδί η του βγάλουν μαχερι να δούμε πως θα αντιδράσεις
      Τότε που θα είναι πλέων αργά

    • Δε θυμάμαι πότε να έκανε κανείς από το συνοικισμό απόπειρα βιασμού η να σπάει τα κεριά της εκκλησίας η να φτύνει τις εικόνες η να βγάζει μαχαίρι σε ανήλικους αν εσένα σου αρέσει που παρενοχλούν τα κορίτσια και κάνουν και όλα τα υπόλοιπα παρτους στο σπίτι σου πάλι καλά που ξεσηκώθηκε ο συνοικισμός και βγήκαν η δήθεν πατριώτες του γίδα τόσο καιρό πού ήταν όλοι οι αλεξανδρεινοι που είχε κρούσματα στην αγορά συνέχεια

    • Φιλε μην λες μ……

    • Δεν εισαι σωστός φιλε. Αν σου βιάσουν κανα κορίτσι μετα θα δουμε πως θα αντίδρασης εσυ….

  • Όποιος συριζαιος ..είναι υπέρ των λαθροεποικων ,να πάει στο στρατόπεδο κ να βοηθήσει..να ηρεμήσει..να νουθετήσει όλους αυτούς που βγάζουν .μαχαίρια κ όπλα. Αλληλέγγυος από μακριά δεν γίνεται. Μα πάτε από κοντά κ να μπείτε.προσρα ,υποκριτές με την κουτάλα στο χερι

  • ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΆΘΗΚΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ.
    ΠΑΝΤΑΧΟΎ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ Ο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΊΟΥ (ΜΑΧΑΛΑΣ)
    Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Ε Σ

    • Από καιρό έπρεπε να γίνει κάτι και για εσάς στο συνοικισμο… Γιατί δεν είστε και πρόσκοποι…. Βρήκατε το μάστορα σας με τους πρόσφυγες…. Δύο γαιδαροι μαλωνανε σε ξένον αχυρωνα … Καιρός ήταν να φοβάστε κι εσείς κάποιον γιατί πολύ αέρα είχατε πάρει….

    • Εσύ ανώνυμε που δεν φοβάσαι κανέναν πες μας ποιος είσαι να δεις ποιος φοβάται…..Μόνο ο ΜΑΧΑΛΑΣ δεν φοβάται και το έδειξε αν φοβόμασταν δεν θα πηγαίναμε έξω από το καμπ με τα ……..

  • ΤΑΚΗ εισαι πολη βλάκας φιλε αυτο που γινεται ειναι για καλο όλον πάρτο χαμπάρι

  • ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ……

  • Μια ζωή αυτοί θα είστε πάντα ταμπέλες θα βάζετε αντί να ενωθείτε με τον συνοικισμό να βγει μια άκρη.καθίστε να σας βιάσουν τα παιδιά να σας βγάζουν μαχαίρια και μετά να δω πόσες εξυπνάδες θα πετάτε εσείς η μάγκες του πληκτρολογίου

  • Κότες λυρατες..γεμίζετε τα καφέ αλλά ούτε στο δημαρχείο μαζευεστε. Ρουμλούκι απλά..

  • Εμείς τουλάχιστον χαλάσαμε 10.000 σφαίρες στο συνοικισμό εσείς ούτε κροτίδα δε ρίξετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *