ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Η πρόταση του παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

Η πρόταση του παιδικού βιβλίου από την POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Σ’ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ

Εκδόσεις: Τζιαμπίρης Πυραμίδα

Συγγραφέας: Patricia Hegarty

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Στην φωλιά πάνω στον κορμό ενός δέντρου, η σοφή κουκουβάγια παρατηρεί τις αλλαγές που συμβαίνουν στο τοπίο γύρω της. Χειμώνας, Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο και πάλι από την αρχή. Τι συμβαίνει άραγε σε κάθε εποχή;

Ένα βιβλίο που σε μαγεύει από το εξώφυλλο, έχοντας μια τρύπα στο κέντρο του που ξεπροβάλλει η κουκουβάγια σε ωθεί να το ανοίξεις και να ανακαλύψεις μαζί με τα ζώα του δάσους τις εποχές του χρόνου. Λευκό χιόνι το χειμώνα, λουλούδια την άνοιξη, ζουμερούς καρπούς το καλοκαίρι, κίτρινα φύλλα το φθινόπωρο. Όλα δημιουργούν εικόνες στο μυαλό των μικρών αναγνωστών που σκοπό έχουν να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση των μεταβολών αυτών. Υπέροχη εικονογράφηση με ζωντάνια και ελάχιστο κείμενο κάνουν το βιβλίο τόσο άξιο όσο και χρήσιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *