ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Ξεπέρασαν τις 200 οι παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση στην Ημαθία

Ξεπέρασαν τις 200 οι παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση στην Ημαθία

Συνεχίζονται καθημερινά οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε ολόκληρη την Ημαθία, για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορoνοϊού.

Κλιμάκια της Τροχαίας, του Τμήματος αλλά και μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. περιπολούν όλο το 24ωρο σε δρόμους, πλατείες, πάρκα, τράπεζες και σε όλο το οδικό δίκτυο της Ημαθίας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν όσοι κινούνται, είτε πεζοί είτε με το όχημά τους, φέρουν μαζί τους τις απαραίτητες βεβαιώσεις μετακίνησης.

Ο καλός καιρός που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Ημαθία, η λιακάδα και οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, φαίνεται πως δεν βοηθούν και πολύ στον «εγκλεισμό», καθώς τις τελευταίες 5 ημέρες καταγράφηκαν περισσότερες παραβάσεις από όσες καταγράφηκαν τις δύο πρώτες εβδομάδες που τέθηκε σε εφαρμογή του μέτρο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Veriotis.gr, από την ημέρα που επιβλήθηκαν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, δηλαδή από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 (η πρώτη μέρα είχε προειδοποιητικό και ενημερωτικό χαρακτήρα) μέχρι και την Κυριακή 5 Απριλίου, δηλαδή τις δύο πρώτες εβδομάδες, καταγράφηκαν συνολικά 204 παραβάσεις, σε οδηγούς και πεζούς που δεν είχαν την απαραίτητη βεβαίωση μετακίνησης.

Μόνο την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 καταγράφηκαν 21 παραβάσεις. Την τελευταία εβδομάδα υπήρχε μια αυξητική τάση στις άσκοπες μετακινήσεις, με τους Αστυνομικούς να καταγράφουν «ρεκόρ» παραβάσεων και να βεβαιώνουν συνολικά σε όλη την Ημαθία, 222 πρόστιμα των 150€ έκαστο, σε οδηγούς και πεζούς που κυκλοφορούσαν αδικαιολόγητα.

7 Comments

  • μπραβο αλλα εξω απο μετανασταναριο γιατι δεν πηγαινετε αγαπητοι μπαινουν βγαινουν εσεις τιποτα αλλα οι ελληνες ειναι πιο ευκολοι αξιοι αξιοι

    • Μάθε το καθεστώς που έχουν οι πρόσφυγες πρώτα και μετά γράψε..

  • αγαπητε μιλω για μεταναστες και οχι για προσφυγες τωρα προσφυγες απο αβγανισταν ιραν κ τ λ π θελω να μου πεις για να μαθω

  • και επισης αυτοι δεν μεταφερουν ασθενειες ; δεν πρεπει να ελεδθουν οι λαθροθυρες ;

  • Ο κόσμος έχει αρχίσει να μην πιστεύει την υποτιθέμενη σοβαρότητα του κινδύνου. Έφταιξαν και οι κυβερνητικοί γι’ αυτό. Προχθές ο Τσιόδρας και ο Χαρδαλιάς ταξίδεψαν 350 χλμ από το σπίτι τους και προκάλεσαν συνάθροιση και συνωστισμό χωρίς τήρηση αποστάσεων χωρίς λόγο! Και μην μου πείτε ότι οι κάτοικοι του μαχαλά Λαρίσης πλένουν τα χέρια τους… σχολαστικά!

    • Άσε με να μαντέψω, πιστεύεις ότι μας ψεκάζουν με τα αεροπλάνα, έτσι δεν είναι;

    • Την αλήθεια λέει.Αλλά καταλαβαίνεις εσυ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *