ΤΟΠΙΚΑ posted by

Βανδαλισμοί στο αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας – έσπασαν φωτιστικά και ξήλωσαν καλώδια

Βανδαλισμοί στο αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας – έσπασαν φωτιστικά και ξήλωσαν καλώδια

Ζημιές στον χώρο του αμφιθεάτρου προκάλεσαν άγνωστοι στη διάρκεια του Πάσχα. 

Όπως είναι γνωστό, το αμφιθέατρο είναι κλειστό στη διάρκεια της πανδημίας για επισκέψεις.

Σήμερα Τρίτη, οι υπάλληλοι της ΚΕΔΑ, τα γραφεία της οποίας στεγάζονται στον χώρο του αμφιθεάτρου, είδαν παραβιασμένη την είσοδο, αρκετά σπασμένα φωτιστικά, ξηλωμένα καλώδια ενώ οι καρέκλες του αναψυκτηρίου βρέθηκαν πεταμένες σε διάφορα σημεία του αμφιθεάτρου.

Δείτε εικόνες:

19 Comments

  • ντροπή …… μακάρι να αποκαλυφθούν (από κάμερες σε παρακε’ιμενες οικίες ίσως;) οι δράστες

  • Εδώ που ζούμε, δε μου κάνει εντύπωση. Ξέρετε φυσικά σε ποιους αναφέρομαι, στα καμάρια του Γιδά!

  • Τα …………. που κυκλοφορούν καθε βράδυ. Όλοι το γνωρίζουν

  • Πώς γίνεται το αμφιθέατρο τα απογεύματα και το βράδυ να έχει άτομα ενώ έχει απαγορευτεί ? Η αστυνομία ήθελα να ήξερα δεν τους βλέπει ?

  • Ήταν θέμα χρόνου να το δούμε κι αυτό. Οι περισσότεροι γνωρίζουν το τι γίνετε κάθε βράδυ αλλά και αρχής γενομένης από το απόγευμα πίσω από το αμφιθέατρο από κάποιους “εφήβους” . Μήπως είναι καιρός να γίνει κάτι για να σωθούν αυτά τα παιδιά;

  • Λοιπόν ένα έχω να πω 20 Λεπτά μετά το Χριστός Ανέστη..Σε συγκεκριμένη οδό ενώ ειμασταν στα μπαλκόνια μια παρέα νεαρών Ήξεραν ότι τους βλέπαμε πηδούσαν πάνω στα Αυτοκίνητα σαν να μην τους έβλεπε κανείς σαν να μην έτρεχε τίποτα ..Τι περιμέναμε να μην διαλύσουν το αμφιθέατρο?.

  • Είναι τα γνωστά παιδιά της Αλεξάνδρειας πού εδώ καί πάνω απο 10 χρονια γίνετε αυτό αλλα τα τελευταία χρόνια αυξήθηκε καθε μερα βλέπουμε καί κάτι σπασμένο βγαίνουνε την νύχτα καί δρουν ανενόχλητοι κλέβοντας ριμαζοντας συμμορίες πιτσιρικάδων πού παίρνουν καί ουσίες οι περισσότεροι από αυτούς αλλά ή αστυνομία άφαντη

  • Ο ζαφιρης θα δωσει υλικο απο τις καμερες;η τσαμπα μανγκας εχει γινει;

  • καμερες και ζωνες ασφαλειας

  • Τα κατάφεραν οι νουΔΟΥΛΟΙ οι Νοικοκυραίοι να κάθονται φοβισμένοι στα σπίτια τους και οι τσογλαναραίοι ν’ αλωνίζουν.

  • Ο ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ!!
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!

  • Επιβεβαιώνω το συμβάν που αναφέρεται ποιο πάνω απο ενα συμπολίτη για 4 έφηβους περίπου 20 λεπτά μετά την Ανάσταση είχαν περάσει απο το στενό μας και πατούσαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ανεβαίνοντας και πηδόντας απο το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου και ανεβαίνοντας στον ουρανό προκαλόντας φυσικά ζημιά. Η αστυνομία σε ολα αυτά στην πόλη αμέτοχη…Η κατάσταση έχει ξεφύγει!

    • Γιατί δεν κάλεσες την αστυνομία φίλε μου?Μια ολόκληρη γειτονιά κοιτούσατε από τα μπαλκόνια αντί να κατέβετε κάτω??Πάψτε να είστε θεατές!Είναι ώρα να συλληφθούν οι ανήλικοι δράστες και να πληρώσουν όλα τα σπασμένα!

    • Εσύ που λες για την Αστυνομία πότε θα ερχοτανε? Που ήταν στις Εκκλησίες.Και κατά δεύτερον ποιον να προλάβεις να πιάσεις και να κατεβαιναμε .όλα εγιναν σε δευτερόλεπτα το μόνο που προλάβαμε να φωνάξουμε..Αλλά.δενννν.χαμπαρι και είχαν

    • Με αυτήν την λογική πότε το ένα και πότε το άλλο, καθίστε θεατές από τα μπαλκόνια να σας ρημάζουν τις περιουσίες σας!Κάντε το καθήκον σας σαν πολίτες….καλέστε την αστυνομία και κατεβείτε κάτω, δεν θα βγάλουν φτερά να πετάξουν οι μικροί δράστες!Χθες ήταν του γείτονα αύριο θα είναι το δικό σου….μην μένετε αμέτοχοι σε τέτοια συμβάντα!!

  • Πραγματικοί υπαίτιοι είναι επενδυτές .
    Ο νοών νοητο σε ποιους αναφέρομαι Φιλάκια!!!

  • γιατί φοβάστε να πείτε οτι ειναι λαθρομετανάστες και ρομα αυτοί που τα κάναμε αυτά και πολλά άλλα?
    εκτος απο το να κρίνετε τους πάντες καλό θα ειναι να κάνετε και εσείς απο την πλευρά σας κατι…..
    η Αλεξάνδρεια θα ξαναγίνει φυσιολογική πόλη όταν οι πολίτες της θα ειναι και αυτοί φυσιολογικοί…..αυτο που βλέπω εγω ειναι χεσμενοι πολίτες και άθλια δημοτική αρχή….χωρις σχέδιο πρόγραμμα και αγαπη για τον τόπο! τωρα και απο πάντα!
    μόνο για τσίπουρα και παιδάκια είμαστε! !
    ο πολιτισμός δυστυχώς μας προσπέρασε εδω και δεκαετίες…!!

    • Giati re file anaferese stous roma
      An thimame kala oi roma oitan autoi pou ksesikothikan protoi se oli tin ellada sou
      Gia tous lathrometanastes autoi itan ekei kai niazontousan gia to paidi sou kai gia to kathe
      Paidi pou zei se auton ton topo na min dekti kapoia epithesi ite sexoualiki ite bias..
      Kai na sou pw to allo an pas ta bradua sto kentro ygeias kai apo pisw sto amfitheatro tha deis ta dika sas ta paidia tous dithen mpalamous pou autoi einai poio giftoi kai apo ta paidia apo
      Ton soinikoismo tou ag. Gewrgeiou
      Ratsistes eee ratsistes mia fwra na pei kapoios mia kali kouventa den tha bgei pote
      AINTEEEE

  • Εσεις λετε να το εκαναν αυτοι οι εφηβοι με την ανεση τους;;; και θα τους προλαναβεναμε αν κατεβαιναμε κατω;; φυσικα φωναξαμε και δεν εδωσαν σημασια ετρεχαν και ολα εγιναν πολυ γρηγορα..Oσο για την αστυνομια χαμπαρι δεν θα επαιρνε..ειχαν δουλεια στις εκλησιες με τους πιστους εγκληματιες βλέπεις.Ξερετε ολοι πολοι καλα οτι η αστυνομια δεν παιρνει μερος και φοβαται για τετοια σκηνικα και φαινομενα γιατι δεν εχουν την αναλογη δυναμη ειδικα στην αλεξανδρεια.Προσωπικά εχω δει κλεφτη μεσα στο σπιτι μου τον κυννηγησα μεχρι κατω στο δρομο που τον περιμενε ενα αυτοκινητο και εφυγαν.. πηρα τηλεφωνο την αστυνομια εφτασαν μετα απο 20 λεπτα και με πηραν με το περιπολικο να κανουμε βολτες μηπως και δουμε τους δραστες ειναι λογικα πραγματα αυτα ειναι για γελια ρε παιδια.Η Αλεξανδρεια χρειαζεται αμεσα <> κατα καιροους ερχονται ΔΙΑΣ και μετα απο λιγο καιρο χάνονται.. ο κοσμος φοβαται υπαρχουν πολλα μετοπα ανοιχτα αν ειναι να παρουμε μερος εμεις οι ιδιοι και αν μπουμε στο τελος φυλακη χαιρω πολυ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *