Αποφοίτησε από την σχολή τυροκομίας του ΑΠΘ, άνοιξε το δικό του οικογενειακό παραδοσιακό τυροκομείο, το γνωστό σε όλους ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ και τώρα ήρθε η ώρα να μεταδώσει τις γνώσεις του στους επόμενους.
Ο Γιώργος Πέτσας ανέλαβε τον ρόλο του εκπαιδευτή στη σχολή τυροκομίας του ΑΠΘ όπου κανείς μπορεί να μάθει τα τυροκομεί, να κάνει αναλύσεις τυριών και γάλακτος. Επιπλέον οι απόφοιτοι της σχολής παίρνουν αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο χαρτί από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο μπορούν να γίνουν εκπαιδευτές τυροκόμοι σε όλες τις τυροκομικές σχολές, τα ΙΕΚ και ΔΙΕΚ.
Συγχαρητήρια Γιώργο!
Μπείτε στη σελίδα facebook της σχολής του ΑΠΘ κάνοντας κλικ ΕΔΩ και γραφτείτε!
Μπράβο Γιώργο. Συγχαρητήρια.