ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Το πρώτο δυνατό τεστ πέτυχε: Καψόχωρα – Γαλατάδες 2-1 (φώτο-βίντεο)

Το πρώτο δυνατό τεστ πέτυχε: Καψόχωρα – Γαλατάδες 2-1 (φώτο-βίντεο)

kapsoxorafilikoΜε νίκη ξεκίνησε τα εντός έδρας φιλικά η Α.Ε. Καψόχωρας απέναντι μάλιστα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός Γαλατάδων. Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλούς ποδοσφαιριστές αλλά και πολλά σχήματα και συστήματα. 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και πιο δραστήρια το παιχνίδι χάνοντας…

αρκετές ευκαιρίες στο ξεκίνημα. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο αν και με αρκετές απουσίες κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Χρήστο Μανδάλη (0-1). Η επιθετική αιχμή όπως της Καψόχωρας που ακούει στο όνομα Διονύσης Κωστόπουλος δεν είχε πει την τελευταία λέξη στο παιχνίδι. Ο έμπειρος επιθετικός αρχικά ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στη συνέχεια χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με το τελικό 2-1. 

Οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αφού το κλίμα σε όλη τη διάρκεια ήταν άριστο. 

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της Καψόχωρας τίμησε τον ποδοσφαιριστή Σωτήρη Πουρλιοτόπουλο για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην νέα του ομάδα το Καμποχώρι όπου θα αγωνίζεται φέτος (βίντεο παρακάτω). 

Οι πρόεδροι των δύο συλλόγων σε εγκάρδια χειραψία
Η βράβευση του Σωτήρη Πουρλιοτόπουλου για 
την προσφορά του στην Καψόχωρα

Δημήτρης και Μίμης Μπενίσκος στο γήπεδο Καψόχωρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *