ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πολύτιμες εμπειρίες και καθολική αναγνώριση για τους εφήβους του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Πολύτιμες εμπειρίες και καθολική αναγνώριση για τους εφήβους του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!

Χωρίς την πολυπόθητη πρόκριση, αλλά με γεμάτες τις αποσκευές από υπερπολύτιμες εμπειρίες οι οποίες σίγουρα θα αξιοποιηθούν στο μέλλον, επέστρεψε από την β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων που διεξήχθη από 15-17 Απριλίου στις Σέρρες η εφηβική ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας.

Οι πρωταθλητές ΕΚΑΣΚΕΜ έφηβοι της ομάδας της Αλεξάνδρειας έδωσαν τρία πολύ δυνατά παιχνίδια με τους αντίστοιχους πρώτους των άλλων τριών ενώσεων της Βόρειας Ελλάδας.

Στα δύο πρώτα ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και διεκδίκησαν ως το τέλος τη νίκη ενώ στο τρίτο στη σειρά προδόθηκαν από την κόπωση και ηττήθηκαν πιο εύκολα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που στην πρώτη εμφάνιση της σε αυτή τη φάση κέρδισε τον σεβασμό όλων των παρευρισκομένων!

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ συγχαίρει από την πλευρά του την ομάδα της ΑΕ ΣΕΡΡΩΝ που κέρδισε δίκαια την πρώτη θέση και την πρόκριση στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος, όπως επίσης και τις ομάδες του ΚΑΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και των ΔΙΟΣΚΟΥΡΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ για την εξαιρετική παρουσία τους.

Ευχαριστεί θερμά τον κ. Βέρρο Κωνσταντίνο και τους υπεύθυνους της διοίκησης των Σερρών για την άψογη φιλοξενία και την υψηλού επιπέδου διοργάνωση!

Θερμότατες ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς της ομάδας ΦΑΡΜΕΣ ΒΕΖΥΡΟΓΛΟΥ και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ για τα υπέροχα δώρα που ετοίμασαν και προσφέρθηκαν στις υπόλοιπες ομάδες.

Η σωστή δουλειά,η επιμονή στο στόχο και η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία που διακρίνει στο μέγιστο βαθμό τους υπεύθυνους της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ σίγουρα θα φέρουν ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *