ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Παραίτηση με αιχμές του Σταύρου Γιάντση από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. Πασόκ Αλεξάνδρειας

Παραίτηση με αιχμές του Σταύρου Γιάντση από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. Πασόκ Αλεξάνδρειας

Την επιστολή παραίτησης από τη θέση του Γραμματέα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας απέστειλε ο Σταύρος Γιάντσης. 

Διαβάστε:

Σύντροφοι και συντρόφισσες μετά από έντεκα μήνες παρουσίας μου στην Γραμματεία της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ δήμου Αλεξάνδρειας αποχωρώ με ψηλά το κεφάλι.

Ψηφίστηκα από τους Συντρόφους της τοπικής κοινωνίας και εκλέχθηκα από τα υπόλοιπα μέλη της Τ.Ο δήμου Αλεξάνδρειας ως Γραμματέας για να συμβάλουμε στην ανοικοδόμηση του Κινήματος σε δημοτικό επίπεδο στην περιοχή του Ρουμλουκιού.

Στόχο τον οποίο πέτυχα έως ένα βαθμό, καθώς ο πόλεμος που δέχτηκα ακόμη από τα ιδιά τα μέλη μέχρι και σήμερα δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω, οπότε αποχωρώ γεμάτος περηφάνια.

Δεν αποφάσισα τυχαία να ασχοληθώ ούτε να διορίσω την 8χρονη κόρη μου ούτε εγώ ο ίδιος να βολευτώ, καθώς η επαγγελματική μου καριέρα είναι αναγνωρίσιμη ακόμη και από τους ανταγωνιστές στον ευρύτερο κύκλο εργασιών του χώρου μου.

Προσπάθησα εκπροσώπησα το ΠΑΣΟΚ σε οποία εκδήλωση θεσμικά μας έκαναν τη τιμή να μας προκαλέσουν, δήλωνα πάντα παρών με όποιον επικοινωνούσε μαζί μου χωρίς παρωπίδες, χωρίς καμία κομματική γραμμή για να βοηθήσω το κόμμα να πάει εκεί που ΠΡΕΠΕΙ.

Μαζί με τους Συντρόφους στην Τ.Ο ενοικιάστηκε (στο όνομα μου) γραφείο σε κεντρικό σημείο της πόλης της Αλεξάνδρειας καταβάλλοντας ο ίδιος μάλιστα μέρος των ενοικίων, ολοκληρώθηκε η σήμανση, ηλεκτροδοτήθηκε και συνδέθηκε το νερό όμως..

Θεσμικά ως Γραμματέας (γιατί προσωπικά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ) δέχτηκα είτε έμμεσες απειλές είτε προειδοποιήσεις, ακόμη κατευθυνόμενα δημοσιεύματα χλευασμού στο παρελθόν για να καλύψουν κάποιοι είτε τις ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ τους είτε τα ΛΑΘΗ τους είτε για την ανάδειξη τους σε δημοτικό και νομαρχιακό επίπεδο.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ΜΟΝΟ η Τ.Ο Ειρηνούπολης η οποία αποφασίζει για όλα..

Επικοινωνία με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής καμία!!

Λιγότερες από 20 ημέρες πριν τις εκλογές και ακόμη τον ψάχνουμε..

Εχθές ενημερώθηκα ότι θα γίνουν εγκαίνια στο γραφείο όχι από τον Γραμματέα ή κάποιο μέλος της Ν.Ο αλλά από τρίτο πρόσωπο.

Υφίσταται Τ.Ο δήμου Αλεξάνδρειας για την Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ;

Μάλλον όχι Σύντροφοι του Ρουμλουκιου, είμαστε περιττοί.

Ευχαριστώ όλους όσους με ανέδειξαν με στήριξαν, τα υπόλοιπα μέλη της Τ.Ο κ όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Καθώς είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ των ΑΞΙΩΝ και όχι των ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ και το σημερινό ΠΑΣΟΚ ηθικά και προσωπικά δεν με εκφράζουν, παραιτούμαι από την θέση του Γραμματέα της Τ.Ο του δήμου Αλεξάνδρειας.

6 Comments

  • Α ρε πασοκακι…..

  • ΚΑΙ ΕΊΧΑ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩ ΠΑΣΟΚ. ΝΕΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. ΝΈΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΓΙΑ. ΣΥΓΟΥΡΙΑ

  • Δεν ήξερες δεν ρώταγες?μεγάλος άνθρωπος είσαι.

  • Σωθκες !!!!!!

  • Δυστυχώς τα ίδια λάθη συνεχίζονται και επαναλαμβάνονται μέσα στο ΠΑΣΟΚ μία μερίδα ανθρώπων θέλει να κάνει κουμάντο σε όλα.. και για αυτό φτάσανε το ΠΑΣΟΚ στο σημείο που είναι σήμερα συγχαρητήρια κύριε καταφέρατε για μία φορά ακόμα να διώξετε έναν άξιο άνθρωπο μέσα από το ΠΑΣΟΚ μπράβο σας….

  • Συντροφε εγω να συμφωνήσω με τα λεγομενά σου αλλά το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα το οποίο λειτουργεί με αρχές και με αξίες και οι οποίες αποφάσεις ειδικά από σένα που είσαι εκλεγμένος γραμματέας πρέπει να συζητιούνται και να παίρνονται δημοκρατικά και μέσα από τα όργανα.η ώρα και η στιγμη που αποφάσισες να δημοσιοποιήσεις την παραιτησή σου στα μέσα ενημέρωσης χωρίς καμία συζήτηση από ότι φαντάζομαι μέσα από τις διαδικασίες υποκρύπτει η τουλάχιστον αυτό δείχνει εάν όχι σκοπιμότητα και δόλο το λιγότερο ……….και μόνο καλό δεν εκανες στο κόμμα με τη στάση σου .και επειδή σε γνωρίζω πολλά χρόνια δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από εσένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *