ΤΟΠΙΚΑ posted by

G.M. Motors ΚΑΡΕΚΛΑΣ στην Αλεξάνδρεια: Το συνεργείο για να εμπιστευτείτε το όχημά σας στους ειδικούς!

G.M. Motors ΚΑΡΕΚΛΑΣ στην Αλεξάνδρεια: Το συνεργείο για να εμπιστευτείτε το όχημά σας στους ειδικούς!

Το πλήρες και σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων G.M.Motors ΚΑΡΕΚΛΑΣ βρίσκεται στην 28ης Οκτωβρίου 89 στην πόλη της Αλεξάνδρειας, σε έναν άνετο χώρο με εύκολη πρόσβαση.

Διαθέτοντας εξειδικευμένα μηχανήματα, και πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, η G.M. Motors ΚΑΡΕΚΛΑΣ προσφέρει άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση. Με απόλυτο σεβασμό στον πελάτη και τις ανάγκες του, καλύπτει όλο το φάσμα εργασιών, την φροντίδα και συντήρηση ενός οχήματος.

Οι έμπειροι τεχνικοί είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν τη σωστή λύση σε κάθε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, γρήγορα και οικονομικά, προσφέροντας παράλληλα τεχνικές συμβουλές για το όχημά σας.

Με εξειδίκευση στα αυτοκίνητα OPEL, έχοντας γνήσιο διαγωνιστικό μηχάνημα, σας παρέχουν την εγγύηση ότι θα λάβετε εξαιρετική εξυπηρέτηση και ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι σε καλά χέρια!

Παροχές:

Συνεργείο Αυτοκινήτων

Σέρβις

Εξειδίκευση στα OPEL Γνήσιο διαγνωστικό 

Διαγνωστικό παντός τύπου

Εξατμίσεις

 μπαταρίες

Γνήσια ανταλλακτικά OPEL 

Γνήσια λάδια 

Η πολυετής πείρα των τεχνικών και τα διαγνωστικά   μηχανήματα του συνεργείου, σας εξασφαλίζουν άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτηση, στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.Είτε χρειάζεστε μια απλή επισκευή είτε έναν πλήρη έλεγχο και συντήρηση, το ευγενικό και πάντα διαθέσιμο προσωπικό της G.M. Motors ΚΑΡΕΚΛΑΣ είναι εδώ για εσάς.

G.M. Motors ΚΑΡΕΚΛΑΣ

 28ης Οκτωβρίου 89, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333027288

Facebook: Κλικ ΕΔΩ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *