ΤΟΠΙΚΑ posted by

Καταγγελία του προέδρου Βρυσακίου για τα σκουπίδια: “Κύριοι της διοίκησης παίζετε με την υγεία μας”

Καταγγελία του προέδρου Βρυσακίου για τα σκουπίδια: “Κύριοι της διοίκησης παίζετε με την υγεία μας”

Γράφει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βρυσακίου Τάσος Χατζηστρατής

Μέσα καλοκαιριού και η ζέστη αφόρητη.

Σαν νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης, επιστήμονας θα ήθελα να γράψω κάτι όμορφο, ένα όνειρό μου, ένα σχέδιο για τον τόπο μας, από αυτά που συζητώ και αναλύω με φίλους, να σας μεταφέρω μία όμορφη εικόνα από το χωριό μου.

Είμαι όμως υποχρεωμένος, με την ιδιότητα του προέδρου  του  Τ.Σ. Βρυσακίου, να  αναφερθώ και πάλι στην ΒΡΩΜΙΑ μέσα στην οποία μας αναγκάζουν να ζούμε.

ΤΡΙΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, 3 εβδομάδες πέρασαν και ακόμη δεν άδειασαν οι κάδοι, η θερμοκρασία στα ύψη, η ατμόσφαιρα αποπνικτική από τη δυσοσμία, ο αέρας που αναπνέουμε βρώμικος.

Κύριοι της διοίκησης δεν είστε απλώς πολιτικά άχρηστοι και ανίκανοι, είστε επικίνδυνοι, παίζετε με την υγεία μας.

Στο δικό σου σπίτι κ. Γκυρίνη άδειασε ο κάδος; Έδωσες συνέντευξη και καυχιέσαι για τον στόλο που αγόρασες για την καθαριότητά του δήμου.

Που είναι πια αυτά τα ρημάδια τα απορριμματοφόρα να  μας  ξεβρωμίσουν; Φτάνει πια η κοροϊδία!

Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την βασική καθημερινή μας ανάγκη για καθαριότητα, πείτε το ευθαρσώς. Λέτε πως έχετε χρήματα στα ταμεία. Βάλτε μία ιδιωτική εταιρία να καθαρίσει τον τόπο.

Η κατάσταση έχει πλέον  ξεφύγει  και  εσείς  ζείτε στον κόσμο σας.

28 Comments

  • Μαϊντανοί όλοι οι πρόεδροι επαναστάτες του κ….…

  • Και τόσα χρόνια που υπάρχουν αυτά τα θέματα στο χωριό δεν δημοσίευσες κάτι; και το θυμήθηκες τώρα που πας αλλού; Και εσύ σαν πρόεδρος του χωριού τι έκανες; Γτ το μόνο που είδα ήταν ΤΙΠΟΤΑ ένα χωριό που κάποτε είχε μια όμορφη κοινότητα ένα χωριό που κάποτε είχε παιδικές χαρές και τώρα δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ… Έκανες κάτι εσύ για το χωριό σου;

  • Στον Σταυρό να δεις τι γίνεται…… υγειονομική βόμβα πραγματικά……. κρίμα γτ οι υποσχέσεις πάνε σύννεφο…… αλλά οι εκλογές έρχονται…… έχει να πέσει παπούτσι……

    • Δυστυχως το προβλημα με τα σκουπιδια ειναι τραγικο. Εχουν εμφανιστει αρουραιοι κ κανουν παρτυ ολη τη νυχτα. Η μυρωδια ειναι απεριγραπτη κ τα σκουληκια κανουν βολτες πανω στους καδους.. Ελεος…

  • Καλα τα λέει ο Τάσος

  • Πρόεδρε πες για τους Προβολείς που έβαλες Παράνομα για να φωτίζουν το οικόπεδο σου

  • Εγώ δεν Βλέπω Σκουπίδια Τριών Εβδομαδων

  • Η λύση για τα σκουπίδια είναι να σταματήσετε να ψηφίζετε σκουπίδια. Αντε γειά.

  • Έχετε γίνει κουραστικοί με το θέμα των σκουπιδιών και των κάδων Όλοι οι πρόεδροι την ί ίδια καραμελα αναλογιστήκατε όμως τις δικές σας ευθύνες ;Επίσης θα ξανά ζητήσετε την ψήφο του κόσμου με άλλο συνδυασμό και αυτο το ονομάζετε αλλαγή ;Λίγο ντροπή φρανει πια

  • Συγνώμη τις παιδικές χαρές ο πρόεδρος θα τις κάνει??? Έχετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Τι ακριβώς θέλετε να κάνει ο πρόεδρος???? Αν δεν έχει τη βοήθεια του δημάρχου δεν γίνεται τίποτα.

  • Τόσα χρόνια δεν σε πειραζαν τα σκουπίδια??? Όχι γιατί ήταν καλά τα 300€ που έμπαιναν τσέπη τώρα που βάζεις με την πως την είπαμε την ξέχασα τώρα ξαφνικά τρεις την ώρα πρωταγωνιστείς στα site να μας πεις τι?

  • Την ανυπαρξία 4 χρόνων δε τι βλέπουμε… τώρα που αλλάζουμε στρατόπεδο, βγαίνουμε να πούμε όσα δεν έγιναν 4 χρόνια… αλλά σε λίγους μήνες θα ζητούμε τη ψήφο του χωριού πάλι… γιατί άραγε; Για τα 300 ευρώ κάθε μήνα που μπαίνουν στη τσέπη μας,αν ο δήμος δε βοηθάει, μπορεί ο πρόεδρος να δηλώσει παραίτηση, κάτι που δεν έγινε …

  • Οι κάδοι δεν είναι να ρίχνει ο άλλος τα χόρτα και τα κλαδιά από το σπίτι του όπως επίσης να κοιτάξουμε και τον εαυτό μας βλέπουμε κάδο γεμάτο δεν πειράζει να περπατήσουμε και ένα τετράγωνο παραπάνω να τα ρίξουμε σε άλλον και αν και ο άλλος είναι γεμάτος δεν θα πάθουμε κάτι αν τα κρατήσουμε 1-2 μέρες στο σπίτι μας και να τα πετάξουμε όταν αδειάσουν… Όπως επίσης δεν τα αφήνουμε έξω από τους κάδους γτ μπορεί να σκορπίσουν…. Τις κούτες τις διπλώνουμε και τις πετάμε…. Αν τώρα κάποιος θέλει να πετάξει κλαδιά υπάρχει υπηρεσία στο Δήμο πρόεδρε που την ενημερώνεις και έρχεται τα μαζεύει…. Αν ο καθένας ρίχνει από κλαδιά μέχρι και τούβλα στους κάδους μετά μην περιμένεις απορριμματοφορα…. Πρώτα να κοιτάξουμε εμείς να είμαστε σωστοί που θα έχει σαν αποτέλεσμα να βοηθήσουμε το δήμο μας….. Φτάνει ποια αυτή η καραμέλα και αν τόσο πολύ πονάς για το χωριό πάρε ένα αγροτικό φόρτωσε τα παραπάνω σκουπίδια και πήγαινε πέτα τα εσύ όπως κάνουν άλλοι τι πρόεδρος είσαι…. Δεν βγαίνουμε μόνο για να λέμε ότι βγήκαμε…. Δεν θα σχολιάσω ότι τώρα θυμήθηκες να διαμαρτυρηθεις που έρχονται εκλογές και άλλαξες στρατόπεδο, εγώ μια ερώτηση θα κάνω αν δεν άλλαζες στρατόπεδο θα τα έλεγες όλα αυτά;

  • Τι στρατόπεδο βρε παιδιά? Δεν ήταν ποτέ ο πρόεδρος του Βρυσακίου με κάποιον συνδυασμό. Ανεξάρτητος κατέβηκε μην λέει ο καθένας ότι θέλει ενημερωθείτε πρώτα. Για τι παιδικές χαρές μιλάτε? Είμαι 33 κ από τα 13 μου έχει να γίνει παιδική χαρά στο χωριό. Δεν νομίζω ότι φταίει ο πρόεδρος που είναι 3,5 χρόνια για αυτό. Όσο για τα σκουπίδια έχω δει με τα μάτια μου τον Τάσο να μαζεύει σκουπίδια με αγροτικό,το Πάσχα που αν θυμάστε πάλι είχαν να περάσουν κάτι εβδομαδες. Το να μην βλέπετε τα καλά του προέδρου επιθυμητο το να βλέπετε τα καλά του Γκυρινη απλά τραγικο.

    • Κατά πρώτον αλλαγή στρατοπέδου είναι ότι ο συνδυασμός ήταν με τη στήριξη Ναλμπαντη και τώρα πάει στη Κουρκουτα, κατά δεύτερον το συνδυασμό τον ξεκίνησε άλλος και πήρε ελάχιστες ψήφους και κατά τρίτον ένας από το συνδυασμό ήθελε να είναι με το Γκυρινη, αλλά μετά από πιέσεις άλλαξε γνώμη.

  • Λοιπόν κοίταξε να δείτε, 4 χρόνια κανένας δεν βρέθηκε να κάνει καταγγελίες, τώρα στις εκλογές θυμηθήκατε ότι σαν ενοχλούν και ότι παίζει ο δήμος με την υγεία σας.
    Για σοβαρευτείτε.
    Πρόεδρε του Βρυσακίου πάνε δες τι γίνεται σε χωριά του δήμου Βέροιας και Ναούσης σε τι κατάσταση βρίσκονται και μετά θα πεις ότι μια χαρά είμαστε, θυμήθηκες τώρα την υγεία.
    Κρίμα αλήθεια κρίμα.

  • Και δεν μου λέτε, τόσες 4ετίες πριν θυμάστε ποτέ να γινόταν καταγγελίες?
    Πώς τυγχάνει όλες οι καταγγελίες από τους προέδρους χωριών προς τον Δήμο να είναι υποψήφιοι με τον/ην υποψήφιο/α δήμαρχο Αλεξάνδρειας?
    Μήπως δεν φοράνε παντελόνια?

  • Αντε τα σκουπίδια να τα κρατήσουμε για λίγο και να μην τα πάμε στους γεμάτους κάδους με τα χόρτα τι γίνεται στις πρώην παιδικές χαρές που είναι δύο μέτρα; Στο Νησελι ιδιώτης έκοψε τα χόρτα σε παιδική χαρά γιατί ήταν πάνω σε σταυροδρόμι και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος.
    Αυτά να τα έχουν οι υποψήφιοι δημοτική σύμβουλοι όταν θα έρθουν να ζητήσουν την ψήφο μας.

  • Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που ορισμένοι δεν έχουν πρόβλημα με τα σκουπίδια αλλά με το πρόεδρο Τα τρόλ ίκηση σφυριζει. ξεκίνησαν. Ξεχνάνε όμως πως όλοι οι πρόεδροι εδώ και χρόνια φωνάζουν για τα χωριά τους αλλά ο δήμαρχος τους έχει γραμμένους. Τα χωριά μας δεν έχουν καμία συμπαράσταση από τη διοίκηση, ούτε καν αυτά που ο νόμος επιβάλει. Οι πρόεδροι εισηγούνται και η διοίκηση σφυρίζει.

    • Δεν είπαμε ότι έχουμε πρόβλημα με τον Πρόεδρο προς θεού δεν μας έχει κάνει κάτι προσωπικά το παιδί, αλλά τι μου βγαίνεις κάθε βδομάδα και φωνάζεις για τα σκουπίδια. ΤΩΡΑ?????? Τόσα χρόνια γιατί δεν έβγαινε δημόσια να κάνει την καταγγελία του όπως κάνει τώρα,?? Μάλλον γιατί ήταν ζεστή η τσέπη

    • Τους προέδρους δηλαδή μόνο για τις εισηγήσεις τους έχουμε , ενώ πήραν κοντά στα 15000 ευρώ σε 4 χρόνια; Για παραίτηση δηλαδή αν όντως είχαν πρόβλημα…. ούτε λόγος….

  • Όταν μεγάλε δεν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνεις η δεν βλέπεις ανταπόκριση ξέρεις τι κάνεις?ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΙ.Αλλα θέλει ΚΑΚΑΛΑ.αντε γιατί με αυτά που ακούω ποιο πάνω δεν σε είχα για τέτοιο άνθρωπο.

  • Δυστυχώς κοιτάμε το καρφί και χάνουμε το πέταλο, τι μας νοιάζει με ποιον θα είναι υποψήφιος ο πρόεδρος, τι μας νοιάζει ποιοι θα κατέβουν με τον Γκυρινη η ουσία είναι μια τα σκουπίδια έχουν από τις 20 Ιουνίου να περάσουν να τα μαζέψουν!!!Δεν πληρώνουμε δημοτικά τέλη, δεν ειναι υποχρέωση του Δήμου να μαζεύει τα σκουπίδια, να κόβει τα χόρτα να βουλώνει τις τρύπεςπου άνοιξε η δευαλ(2 Χρόνια έχει μέσα στο χωριόκαι πατάνε στο οικόπεδο μου για να αποφύγουν την λακουβα)???Δηλαδή μόνο όσοι υποστηρίζουν τον πρόεδρο ενοχλούνται από τα σκουπίδια τους υπόλοιπους δεν τους ενοχλεί???

    • Ξέχασες να αναφέρεις ότι και τον πρόεδρο πληρώνεις, μέσα από τα δημοτικά τέλη.

    • Όπως επίσης ότι από καταγγελίες του φαίνεσθαι, χορτάσαμε τώρα στο τέλος, από έργα δεν είδαμε κάτι, εδώ και 4 χρόνια.

  • Έχουν περάσει δύο τετραετίες αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στο Βρυσάκι αλλά σε πολλά χωριά και μεγάλα (Μελίκη) και μικρά, δεν γίνεται λίγο καιρό πριν της δημοτικές εκλογές να βγαίνουν όλες και όλοι οι πρόεδροι κοινοτήτων επειδή τους ήρθε το αυγό… Έπρεπε να πιέζουν την διοίκηση να κάνουν κάτι για αυτό και καλό είναι οι αρμόδιοι ας κάνουν και κάνα έλεγχο στους υπαλλήλους καθαριότητας οι οποίοι δεν “πρεσαρουν” σωστά τα σκουπίδια με αποτέλεσμα να γεμίζει ποίο γρήγορα το απορριμματοφορο για να πανε ποίο γρήγορα σπίτι τους και έχει τύχει να έχουν να περάσουν και 40μερες οπότε κάποιοι να μην μιλούν. Επίσης κράκξτε οσο θέλετε δεν πρόκειτε να κανουμε κατι μεσα απο ενα site ειδήσεων.

    Αυτα… για να σας δω να σφαζεστε απο κατω τωρα.

  • Άντε βρήκες δουλειά τώρα με την αρχηγό σου

  • Εννοείται πως πληρώνετε και ο πρόεδρος από τα δημοτικά τέλη όχι όμως μόνο αυτός αλλά και όλοι οι προηγούμενοι ήθελα όμως να ρωτήσω σας πειράζει που διαμαρτυρετε ο πρόεδρος η που δεν μαζεύουν τα σκουπίδια?Όσον αφορά τα έργα πες μου τι ακριβώς έχουν κάνει τουλάχιστον τα τελευταία 10 Χρόνια στο Βρυσακι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *