ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

“Ξύλο” στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας – καταδικάζει τη χειροδικία η αντιπολίτευση

“Ξύλο” στο δημοτικό συμβούλιο Πέλλας – καταδικάζει τη χειροδικία η αντιπολίτευση

Το δημοτικό συμβούλιο Πέλλας, εξελίχθηκε σε παρωδία!

Σύμφωνα με το logopellas.gr, δύο δημοτικοί σύμβουλοι έχοντας διαφωνία εντός της αίθουσας, συνέχισαν έξω τη διένεξη τους και οι δύο ευέξαπτοι ως χαρακτήρες.

Η υπόθεση κατέληξε στα χέρια! Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, σύμβουλος της μείζονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου που χτύπησε-μετά από πολλές κουβέντες και ύβρεις, σύμφωνα με μάρτυρες που ήταν έξω- έφυγε…

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε το Σώμα και η αντιπολίτευση σύσσωμη καταδίκασε το συμβάν και αποχώρησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ακολούθως συμφώνησαν να πάνε στο νοσοκομείο για να δουν σε τι κατάσταση είναι ο σύμβουλος…

Σε δήλωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού Πέλλα Μπροστά κ. Θεοδωρίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχόμαστε περαστικά στο Σύμβουλο της Παράταξής μας και ταυτόχρονα καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τη χειροδικία. Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Δημοτικοί μας Σύμβουλοι θα συνεχίσουν να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους χωρίς να εκφοβίζονται από βίαιες συμπεριφορές και απειλές.

Το θέμα θα το θέσουμε στο Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και επιφυλασσόμαστε για κάθε περαιτέρω ενέργεια. Σήμερα είναι μια μαύρη σελίδα για την παρούσα δημοτική αρχή του Γρηγόρη Στάμκου και το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *