ΤΟΠΙΚΑ posted by

Το πρώτο του βήμα στην πολιτική κάνει ο δραστήριος Φώτης Δεινόπαπας – υποψήφιος με την “Ώρα Ευθύνης”

Το πρώτο του βήμα στην πολιτική κάνει ο δραστήριος Φώτης Δεινόπαπας – υποψήφιος με την “Ώρα Ευθύνης”

Ένας νέος και δραστήριος άνθρωπος μπαίνει δυναμικά και στον στίβο της πολιτικής.

Πρόκειται για τον 34χρονο Φώτη Δεινόπαπα, γνωστό και αγαπητό πρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας.

Με ανησυχίες για τον τόπο του, ο Φώτης, όπως αναφέρει και στη δήλωση που δημοσίευσε, είναι γεμάτος όρεξη για πρόοδο και δημιουργία.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Διαβάστε τη δήλωση που κοινοποίησε στα social media:

Ήγγικεν η ώρα, λοιπόν! Η ώρα ευθύνης! Της ευθύνης που θα αναλάβουμε όλοι μαζί και θα πορευτούμε συλλογικά για ένα καλύτερο σήμερα και για ένα καλύτερο αύριο! Της ευθύνης που με τα κατάλληλα θεμέλια θα «χρωματίσουμε» τον τόπο μας!

Εγώ, με σεβασμό, αγάπη, συνεργασία και φυσικά ενσυναίσθηση, η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης και της προόδου, είμαι εδώ για να προσφέρω, να ακούσω, να αισθανθώ, να δω και να αποτελέσω αρωγός σε κάθε τυχούσα δυσκολία που θα εμφανιστεί σε αυτή την κοινή πορεία μας!

Είμαι εδώ γεμάτος ζωή και όνειρα! Είμαι εδώ γεμάτος όρεξη για πρόοδο και για δημιουργία! Αγαπάω τον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και όντας πλέον στα 34 μου, ώριμος πια και συνειδητοποιημένος, κάνω κι εγώ την προσπάθειά μου για το καλύτερο του τόπου μας!

Είμαι εδώ, λοιπόν, μπροστά σας και με σιγουριά και αποφασιστικότητα δηλώνω παρών για να αρχίσει ο αγώνας μας μόνο με αισθητικά ρήματα!

Όλοι μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα πάντα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *