ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ο Παντελής Μαρκούλης βραβεύτηκε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δικαίου

Ο Παντελής Μαρκούλης βραβεύτηκε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δικαίου

Μια πανελλήνια διάκριση έλαβε ο Παντελής Μαρκούλης στο 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εμπορικού Δικαίου που διεξήχθη στο Μυστρά.

Ειδικότερα, διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Mystras Grand Palace Resort & Spa», στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2023 με θέμα: «Το περιβάλλον, η κοινωνία και η εταιρική διακυβέρνηση (“ESG”): Η εξέλιξη του εταιρικού δικαίου».

Όπως αναφέρει το Veriotis.gr, o δικηγόρος από την Ημαθία βραβεύτηκε ως ο πρώτος σε βαθμολογία απόφοιτος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εμπορικό Δίκαιο» του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «Άριστα 10».

Το θέμα της διπλωματικής εργασίας του ήταν: «Η θέση του ενέγγυου πιστωτή στην πτώχευση», που κυκλοφορεί ως μονογραφία από τις εκδόσεις Νομική Βιβλιοθήκη.

Ο Παντελής Μαρκούλης συνεχίζει ως υποψήφιος διδάκτορας του Εμπορικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ.

2 Comments

  • Θερμά συγχαρητήρια, αγαπητέ μας Παντελή Μαρκούλη. Εύχομαστε να έχεις στη ζωή σου πάρα πολλές διακρίσεις και επαίνους και να προσφέρεις τα μέγιστα στην κοινωνία με τις γνώσεις, την εργατικότητα και την άρτια επιστημονική σου κατάρτιση.
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΧΟΒΙΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Π. ΤΟΠΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Χ. ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

  • Συγχαρητήρια παλικάρι μου και εις ανώτερα! Να σε χαίρονται οι γονείς σου και γενικότερα η οικογένεια σου. Σταύρος Ζαμπέτας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *