ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Αποχώρησε από την διοίκηση των Τρικάλων ο Σάκης Λαγογιάννης

Αποχώρησε από την διοίκηση των Τρικάλων ο Σάκης Λαγογιάννης

Την αποχώρησή του από το πόστο του γενικού αρχηγού και την διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων ανακοίνωσε ο Σάκης Λαγογιάννης.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Λαγογιάννης εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση και ευχαριστεί συνεργάτες, φιλάθλους και φίλους.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Προ διετίας, μου έγινε πρόταση από την οικογένεια Παπαδόπουλου να αναλάβω το πόστο του γενικού αρχηγού του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, την οποία και δέχτηκα. Με όλη την διοίκηση και τον ποδοσφαιρικό τμήμα πορευτήκαμε στην Γ’ Εθνική με μία αξιόλογη παρουσία βγαίνοντας κυπελλούχοι Ημαθίας και καταφέρνοντας να προχωρήσουμε στο κύπελλο Ελλάδος.

Παρέμεινα και την δεύτερη και άκρως πετυχημένη χρόνια, όπου στεφθήκαμε πρωταθλητές και πήγαμε στον τελικό κυπέλλου Ημαθίας με αντίπαλο την Βέροια.

Μετά από πολλή σκέψη και λόγω προσωπικών προβλημάτων ζήτησα από τον πρόεδρο και την διοίκηση να αποχωρήσω από το πόστο του γενικού αρχηγού αλλά και γενικότερα από την διοίκηση της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Παπαδόπουλου και όλα τα μέλη της διοίκησης για την τιμή που μου κάνανε, καθώς επίσης και όλο το φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων για την αμέριστη αγάπη προς το πρόσωπό μου.

Τέλος, άφησα τους άμεσους συνεργάτες μου που είναι ο Γιώργος Ντάμσιος, ο Μάκης Αμπρικίδης, ο Βασίλης Καστανιώτης και ο Δημήτρης Πρίντζιος με τους οποίους είχαμε άψογη συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια. Ευχαριστώ τον αφανή ήρωα Αλμπέρτο Ζαΐνι, φροντιστή της ομάδας, και φυσικά όλους τους ποδοσφαιριστές – πρωταγωνιστές του Μεγα Αλέξανδρου Τρικάλων που αποτέλεσαν το ρόστερ της ομάδας αυτή τη διετία.

Για πάντα ΟΠΑΔΟΣ και ΦΙΛΟΣ της ομάδος

ΣΑΚΗΣ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ

5 Comments

  • Μεγάλη απώλεια! Χα χα χα

  • Τυχερός ο Μέγας…

  • Τέτοια άτομα θα έπρεπε να απαγορεύεται η ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο

    • χαχαχαχαχα

  • Εγινε η προσληψη χωρις να το ξερει δεν θα φυγει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *