ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Ένα γράμμα στους μαθητές του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής από γονείς και εκπαιδευτικούς!

Ένα γράμμα στους μαθητές του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής από γονείς και εκπαιδευτικούς!

O Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ Πλατέος- Κορυφής ανακοίνωσε τα παρακάτω: 

Ένα γράμμα στους μαθητές και τις μαθητριές μας ….

Σκοπός υψηλός των εκπαιδευτικών είναι η διαμόρφωση υπεύθυνων και ευσυνείδητων μαθητών/τριών, που βγαίνοντας στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον θα επιδεικνύουν σοβαρότητα και αληθινή ανθρωπιστική συμπεριφορά.

Η διδασκαλία, θεωρητική και βιωματική, η καθημερινή μας αλληλεπίδραση στο χώρο του σχολείου, αλλά και στις επιμέρους εκπαιδευτικές δραστηριότητες- διδακτικές εκδρομές και πολιτιστικές επισκέψεις στόχο έχουν να σας προσφέρουν τις ευκαιρίες για μια ενεργητική συμμετοχή στην τοπική εθνική, ευρωπαϊκή, και γιατί όχι, στην παγκόσμια κοινωνία. Τις περισσότερες φορές μας κάνετε υπερήφανους με την στάση, το σεβασμό και την προσεγμένη συμπεριφορά σας έξω από το χώρο του σχολείου .

Τώρα, σήμερα, αυτή την τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο, που διανύει η χώρα μας και η παγκόσμια κοινότητα, ήρθε η στιγμή, αγαπημένα μας παιδιά, να αναδειχθείτε ανώτεροι των προσδοκιών μας. Με υπευθυνότητα προστατεύστε πρώτιστα τους εαυτούς σας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του Cοvid-19, που έχει ορίσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Να έχετε στο νου σας πως η ζωή είναι πολύτιμη και θα μπορέσετε να τη χαρείτε μόνο, αν βγείτε υγιείς εσείς, οι συγγενείς και οι φίλοι σας από αυτή την περιπέτεια, που απειλεί τον κόσμο.

Ανεστάλη η λειτουργία των σχολείων και όλων των δραστηριοτήτων που δημιουργούν συγχρωτισμό ανθρώπων, για να αποφευχθεί η ραγδαία εξάπλωση του ιού. Μείνετε λοιπόν, στους ιδιωτικούς σας χώρους, διαβάστε, συζητήστε με τους γονείς σας επικοινωνείστε διαδικτυακά με τους φίλους σας, απολαύστε ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια, μαγειρέψτε, ξεκουραστείτε και δώστε το παράδειγμα προς μίμηση, ακόμα και στους ενήλικες, που ανεύθυνα δεν υπακούουν στους κανόνες περιορισμού και πρόληψης του ΠΟΥ.

Διαψεύστε με την ευσυνείδητη συμπεριφορά σας την επιπολαιότητα που καταλογίζεται ως ελληνικό ίδιον και προβάλλετε με την ωριμότητα, που ξέρουμε πως διαθέτετε, την αγάπη στον συνάνθρωπο και συμβάλλετε ευρύτερα στην προστασία της παγκόσμιας υγείας. Γίνετε εσείς η γενιά που θα αλλάξει τον κόσμο, η γενιά που θα βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

Εμείς όλοι, οι καθηγητές και δάσκαλοί σας, σας εμπιστευόμαστε. Έχετε πάντα την υποστήριξη και την αγάπη μας.

2 Comments

  • Red label και lucky strike καταπολεμούν τον ιο

  • Εκτός θέματος!! 0,06 στα 20

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *