ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Έκτακτο: Κλείνουν από την Τετάρτη τα καταστήματα λιανικού εμπορίου – σε καραντίνα όσοι έρχονται στη χώρα

Έκτακτο: Κλείνουν από την Τετάρτη τα καταστήματα λιανικού εμπορίου – σε καραντίνα όσοι έρχονται στη χώρα

Έκκληση σε όλους να μείνουν σπίτι για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού έκανε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αναστασία Πελώνη, διαψεύδοντας τις φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας και ξεκαθαρίζοντας πως τα φαρμακεία δεν θα κλείσουν. 

Παράλληλα, η κα Πελώνη ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται η ισχύς του δακτυλίου, ενώ ο πρωθυπουργός έχει κάθε πρωί τηλεδιάσκεψη με το υπουργείο Υγείας για λήψη αποφάσεων, ανάλογα με τις εξελίξεις και λαμβάνονται τα αναγκαία μέτρα.

Όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, κλείνουν από Τετάρτη τα καταστήματα λιανεμπορίου που έχουν επαφή με καταναλωτές, πλην των φαρμακείων, των σούπερ μάρκετ, των συνεργείων, των βενζινάδικων κ.ά.

Επίσης, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε όποιος έρχεται από το εξωτερικό να μπαίνει σε περιορισμό για 14 μέρες.

Επιπλέον ανακοίνωσε πρωτοβουλίες και σχέδια από την κυβέρνηση για άμβλυνση των συνεπειών του κορονοϊού στην πραγματική οικονομία και εργασία.

liberal.gr

3 Comments

  • Οκ

  • Τα ντελιβερι;

  • Τα συνεργεία από πού θα προμηθευτούν ανταλλακτικά?
    Το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά αν είναι κλειστά τα καταστήματα τότε ποιος θα κάνει αποστολές, εκτός κι αν στηρίξουμε τα καταστήματα του εξωτερικού…
    Αν κλείσουν τα γεωργικά εφόδια πως θα καλλιεργήσουν τα χωράφια οι αγρότες, τώρα πρέπει να γίνουν ραντίσματα , οι μέρες που θα σπαρθούν τα χωράφια έφτασαν , δεν γίνεται να πάνε πίσω γιατί με την ζεστή και την ξηρασία που θα έχει στα μέσα Απριλίου θα είναι σχεδόν αδύνατο να φυτρώσουν οι καλλιέργειες,.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *