ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Έκλεψαν 1.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Αλεξάνδρεια – άμεση παρέμβαση και εξιχνίαση από την Ασφάλεια

Έκλεψαν 1.000 ευρώ από ηλικιωμένη στην Αλεξάνδρεια – άμεση παρέμβαση και εξιχνίαση από την Ασφάλεια

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησε ηλικιωμένη γυναίκα στην πόλη της Αλεξάνδρειας πριν από λίγες ημέρες. 

Επιστρέφοντας από την τράπεζα και από το σούπερ μάρκετ, άγνωστο άντρας στην είσοδο της πολυκατοικίας της την ενημέρωσε πως κάποιοι της είχαν κλέψει την τσάντα και τα χρήματα.

Όταν η ίδια απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, εκείνος την προέτρεψε να κοιτάξει καλά στις σακούλες και στις τσάντες της συνοδεύοντάς την μέχρι το ασανσέρ. Όταν εκείνη εισήλθε στο ασανσέρ, ο άντρας της άρπαξε από τον ώμο την τσάντα που περιείχε το ποσό των 1.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.

Ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Αλεξάνδρειας η οποία με άμεσες ενέργειες κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη και να επιστρέψει την τσάντα και τα χρήματα στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Η οικογένεια της παθούσας επικοινώνησε με το Αλεξάνδρεια-Γιδάς και θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον Διοικητή και όλους τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας για την άμεση παρέμβαση και εξιχνίαση της υπόθεσης.

2 Comments

  • Δεν πιστεύω να ήταν κανένας Ρομά εεεε φίλος μας ήθελα να πω?

  • Σε ποιους αρέσει το χρήμα και δεν θέλουν να δουλέψουν ενώ κινουνται με αμάξι; Πρόσφυγες δεν ειναι. Και ξέρουμε ότι οι προσφυγες κινούνται με ποδήλατα. Οι στόχοι των κλεφτών πάντα είναι οι ηλικιωμένοι. Πριν κάνουν την κίνηση τους οι κλεφτες κοιτάνε αν ο ηλικιωμένος είναι μόνος του πριν μπει σπιτι και αν τους παρατηρουν κάποια ατομα η γείτονες. Γι’αυτό αφήστε στα παιδιά σας να σας κάνουν τα ψωνια. Μείνετε σπίτι εσείς οι ευπαθείς ομάδες. Και όχι πολλά Μπουρ Μπουρ Μπουρ με αγνώστους. Η κάθε συμμορία κρυφακούει και συλλέγει πληροφορίες. Σε αυτή την περίπτωση η συμμορία έβαλε άτομο για να παρακολουθεί την γυναίκα αυτή. Ξέρανε ότι θα έπαιρνε εκείνη την στιγμή την σύνταξη της και ξέραμε που ακριβώς μένει. Γι’αυτό να υπάρχει συγγενής στον οποιονδήποτε ηλικιωμένο είτε να πάει τράπεζα η φάρμακα κ.α. Τις συζητήσεις για τις συντάξεις και με τα επιδόματα να τις κόψετε. Πολλοί περίεργοι κρυφακουνε. ΠΣ! Εσείς οι τεμπέληδες ένα πράγμα έχω να σας πω. όσο ποιο πολλές φορές κλέβετε θα έχετε τύψεις στην ζωή σας. Να το ξέρετε αυτο. Είτε βγάλεις μαχαίρι η απειλήσεις η βιαιοπραγησεις ηλικιωμένο είσαι επικινδυνος και ακατάλληλος για οικογένεια παραδειγματικά και υπάρχει κίνδυνος να κακοποιηθεί σωματικά η λεκτικά γυναίκα στο μέλλον. Οι πεθεροι και πεθερές δεν θέλουν ανέργους γαμπρούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *