ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Αρκετά τα πρόστιμα στην Ημαθία για άσκοπη μετακίνηση ενώ συνελήφθη και κομμώτρια που άνοιξε

Αρκετά τα πρόστιμα στην Ημαθία για άσκοπη μετακίνηση ενώ συνελήφθη και κομμώτρια που άνοιξε

Με πρόστιμα και συλλήψεις ξεκίνησε η Μεγάλη Εβδομάδα στην Ημαθία. Η Αστυνομία προχώρησε στη βεβαίωση παραβάσεων για άσκοπες μετακινήσεις, σε οδηγούς και πεζούς που δε διέθεταν τις απαραίτητες βεβαιώσεις, είτε τύπου Α εργοδοτών είτε SMS για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση.

Και αν το Σάββατο του Λαζάρου, που λόγω των καλοκαιρινών θερμοκρασιών και των αυξημένων αγορών ενόψει της Κυριακής των Βαΐων, τα 30 «150άρια» για αδικαιολόγητη μετακίνηση και το ένα «πεντοχίλιαρο» για ανοιχτή καφετέρια, που έπεσαν σε όλη την Ημαθίας, μας φάνηκαν πολλά… η Μεγάλη Εβδομάδα φαίνεται πως άρχισε να σημειώνει νέα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύει το Veriotis.gr, τη Μεγάλη Δευτέρα, στην Κεντρική Μακεδονία βεβαιώθηκαν 138 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και από αυτές, οι 44 ήταν στην Ημαθία. Τη Μεγάλη Τρίτη, από τις 112 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στην Κεντρική Μακεδονία, οι 45 ήταν στην Ημαθία. Και στις 89 βεβαιώσεις στην Ημαθία επιβλήθηκαν και ισάριθμα πρόστιμα των 150€ που προβλέπονται για άσκοπες μετακινήσεις.

Σύλληψη κομμώτριας στη Βέροια

Μάλιστα, την Μ. Τρίτη το μεσημέρι, σύμφωνα το ίδιο δημοσίευμα, εντοπίστηκε στη Βέροια κομμωτήριο που λειτουργούσε, παρά το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας που ισχύει από τις 14 Μαρτίου.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη μιας γυναίκας, της ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Όπως προβλέπεται, της επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 5000€.

Σημειωτέον, είναι η δεύτερη περίπτωση κομμωτηρίου που εντοπίζεται ανοιχτό στη Βέροια, από την ημέρα που επιβλήθηκε το μέτρο, ενώ έχουν εντοπιστεί και τρεις καφετέριες σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια.

2 Comments

  • Κάποιος θέλει να γίνει ταξίαρχος……

  • Ρε κορίτσια αλήθεια τώρα μια ερώτηση,εσείς που θέλετε να χτενιστειτε και να βαψετε μαλλί,που θα πατε;;;και ποιος θα σας δει;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *