ΤΟΠΙΚΑ posted by

Υποχρεωτική η μάσκα από σήμερα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Αλεξάνδρειας

Υποχρεωτική η μάσκα από σήμερα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Αλεξάνδρειας

Ανάμεσα στα μέτρα που ανακοινώθηκαν χτες (κλικ ΕΔΩ) και για τον νομό Ημαθίας είναι και αυτό της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους. 

Έτσι από σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική στον δήμο Αλεξάνδρειας.

Ήδη η αστυνομία από το πρωί ενημερώνει τους πολίτες σχετικά με το μέτρο ενώ όπως γράψαμε και νωρίτερα (κλικ ΕΔΩ), αυτοκίνητο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας περνάει από τους δρόμους του δήμου για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με τα νέα μέτρα.

Τα νέα μέτρα

  • Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.

  • Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
  • Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
  • Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.
  • Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από την Παρασκευή 11-09-2020 και ώρα 06.00 έως και την Παρασκευή 25-09-2020 και ώρα 06.00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *