ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΓΥΝΑΙΚΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ

Θρυλικό πρόσωπο ο Δον Ζουάν, αδέσμευτος γυναικοκατακτητής, ενσαρκώνει μια προσωπικότητα άνδρα, που ασφαλώς υπάρχει και στις μέρες μας.
Κυρίαρχα χαρακτηριστικά του: Η σαγήνη, το «παιχνίδι» και η… αστάθεια.
Τα γοητευτικά του στοιχεία είναι απίστευτα, δημιουργούν μια ονειρική κατάσταση στη γυναίκα «θήραμα», την κάνουν να νιώθει μοναδική, ασύγκριτη, πανέμορφη, πανέξυπνη.
Ο Δον Ζουάν είναι παρατηρητικός. Προσέχει κάθε χαρακτηριστικό της γυναίκας και ανάγει σε θεϊκά…
τα καλά της στοιχεία. Κάθε της κίνηση, κάθε επιθυμία της είναι διαταγή. Και την εκπληρώνει αμέσως. Δεν διστάζει να ραίνει με λουλούδια και καλοδιαλεγμένα δώρα τα λόγια του, να δείχνει σφοδρό ενδιαφέρον και φροντίδα σε κάθε ευκαιρία. Είναι τόσο ρομαντικός που λες και έχει ξεπηδήσει από παιδικά παραμύθια, βασιλόπουλο κι αυτός με άσπρο άλογο. Με λίγα λόγια κάνει τα πάντα για να ανταποδώσει το « θήραμα» τον σφοδρό του έρωτα.
Δυστυχώς η αξιοπιστία και η σταθερότητά του θα δοκιμαστούν μόλις την κατακτήσει. Αν δε γίνει άφαντος το λιγότερο θα είναι χλιαρός και απρόσιτος. Ο τύπος του Δον Ζουάν δεν έχει συνειδητοποιήσει τί του συμβαίνει και συνήθως απολογείται με την εξήγηση ότι η γυναίκα αυτή δεν ήταν έτσι όπως νόμιζε, όπως ήθελε ή φαντασίωνε. Ουσιαστικά είναι χειριστικός, « παίζει» για να κερδίσει οφέλη ή κάθε είδους επιβεβαίωση από την γυναίκα- στόχο.
Αν είσθε εσείς το θήραμα, συνειδητοποιείστε ότι :
• Δεν είσθε υπεύθυνη για τη συμπεριφορά του. Είναι δική του αδυναμία
• Ο Δον Ζουάν φοβάται τη δέσμευση και τη σταθερότητα, κοινώς είναι δεσμοφοβικός
• Πρέπει να τον απομυθοποιήσετε
• Οι απεγνωσμένες προσπάθειες να τον κρατήσετε είναι λανθασμένες
• Μόνο με μεγάλη υπομονή , σταθερότητα και ρίσκο υπάρχει πιθανότητα να σταθεροποιηθεί μαζί σας. Σ΄αυτή τη περίπτωση, αν θέλετε να προσπαθήσετε, αποφύγετε με κάθε θυσία να τον αποκαλέσετε Δον Ζουάν. Θα πληγωθεί βαθύτατα και θα σας γυρίσει μια ώρα αρχίτερα την πλάτη.

healthierworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *