ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΓΥΝΑΙΚΑ: ΤΟ ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Πόσο κακό είναι να κοιμόμαστε χωρίς να έχουμε κάνει ντεμακιγιάζ; Ποιες οι συνέπειες για την επιδερμίδα; 
Η υγιεινή είναι η καλύτερη φίλη της όμορφης επιδερμίδας, αφού απομακρύνει τα βακτήρια και τους ρύπους. Χωρίς τη σωστή φροντίδα, η επιδερμίδα θα είναι άτονη, με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο και τραχύτητα, φραγμένους πόρους, σπυράκια κ.ο.κ. Το όμορφο δέρμα είναι το καθαρό δέρμα.
Ανεξάρτητα αν μακιγιάρεστε πολύ ή…

λίγο ή ακόμα και καθόλου, η τήρηση μιας ημερήσιας ρουτίνας καθαρισμού της επιδερμίδας, πρωί και βράδυ, διατηρεί τη φυσική άμυνά της στα φυσιολογικά επίπεδα. 
Ποιος είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος αφαίρεσης του μέικαπ και πoια τα οφέλη του; 
Αν φοράτε μέικαπ σε καθημερινή βάση, χρειάζεστε οπωσδήποτε ένα ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ, πριν από τη χρήση του σαπουνιού. Αυτό μπορεί να είναι σε μορφή κρέμας, αφρού ή gel, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.
Μερικές γυναίκες λένε ότι το σαπούνι αρκεί για τον πλήρη καθαρισμό της επιδερμίδας: ΛΑΘΟΣ. Το σαπούνι δεν προορίζεται να κάνει ντεμακιγιάζ, αλλά να καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και να απομακρύνει τα όποια υπόλοιπα έχει αφήσει το καθαριστικό πίσω του. 
Είναι καλή ιδέα να πλένουμε το πρόσωπο με ζεστό νερό στην αρχή και στο τέλος να ξεβγάζουμε με κρύο; 
Καταλαβαίνετε πως καλό είναι να αποφεύγουμε τις ακραίες περιπτώσεις. Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι μέτρια – ούτε πολύ ζεστό, ούτε πολύ κρύο. Αν χρησιμοποιείτε πετσέτα για το σκούπισμα του προσώπου, φροντίστε να είναι μαλακή. 
healthierworld

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *